Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ ασκεί έφεση και ζητεί αφαίρεση βαθμών από Ολυμπιακό



Ο ΠΑΟΚ ασκεί έφεση και ζητεί αφαίρεση βαθμών από Ολυμπιακό
    Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσε η ανακοίνωση της απόφασης για την ποινή του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσαν οι "ασπρόμαυροι", ο Δικέφαλος θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, θεωρώντας μικρή την τιμωρία για τους "ερυθρόλευκους", με βάση το ότι αποδείχθηκαν ένοχοι σε όλες τις κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, η θέση του ΠΑΟΚ είναι η εξής:
    "
Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες, επιθέσεις σε διαιτητή, β παρατηρητή κλπ. Ο παρατηρητής που έγραψε έκθεση με απώθηση και εξύβριση, τιμωρήθηκε σκληρά γιατι έγραψε ελλιπή έκθεση. Η τιμωρία πρωτόδικα ειναι μικρή, γι' αυτό θα ασκήσουμε έφεση ως ΠΑΕ".
    Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ως θετικό γεγονός ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την παρέμβασή του και ότι η ποινή του Ολυμπιακού για όλα τα αδικήματα, δίνει περιθώρια για πιο αυστηρή τιμωρία.
    Παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε αναμονή της δεύτερης δίωξης που πρέπει να ασκηθεί κατά του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.
    Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου τονίζουν χαρακτηριστικά για την τιμωρία του Ολυμπιακού: "
Η ποινή ειναι ερωτηματικό. Λέει σε όλους να επιτίθενται σε διαιτητές και παρατηρητές και να τιμωρούνται με πρόστιμο και κεκλεισμένων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου