Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας της 24ης Απριλίου 2017 παρών , κατόπιν προσκλήσεως του Συνδέσμου , ήταν και ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης. Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η από κοινού εκτίμηση της πολιτικής καταστάσεως της Χώρας.
    Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων και ομόφωνα διατυπώθηκε από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου η πρόταση προς τον κο Δημήτρη Στεργίου, τηρουμένων των καταστατικών δημοκρατικών διαδικασιών, να ηγηθεί του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας σε μια νέα εκλογική προσπάθεια.
    Ο ίδιος απάντησε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο αλλά πρώτιστο ζητούμενο δεν είναι η ανάδειξή του στην ηγεσία πολιτικού κόμματος. Ζητούμενη είναι η σίγουρη εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων για μια δημιουργική πολιτική έκφραση ενός τεράστιου ποσοστού του εκλογικού σώματος, το οποίο  είναι απογοητευμένο από τις επιλογές του σημερινού παρηκμασμένου πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη Χώρα στην εξάρτηση και το Λαό στα αδιέξοδα και η μετουσίωσή της σε μια νέα κυβερνητική πρόταση . Για το σκοπό αυτό θέτει το σύνολο των δυνάμεών του στη διάθεση του Συνδέσμου από οποιαδήποτε θέση του εμπιστευθεί.
    Συμφωνήθηκε πως σήμερα υπάρχει ένα διάχυτο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία αποκοπής από τα συστημικά πολιτικά κόμματα και αναζήτησης ακηδεμόνευτων πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων. Μακριά από τις ακραίες πολιτικές ιδεολογικές, που ούτως ή άλλως, δεν είναι σε θέση να εκφράσουν τις ευρείες λαϊκές μάζες , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στη βάση αυτή, η  επιτυχής παρουσία του κου Δημήτρη Στεργίου  στην τοπική αυτοδιοίκηση με συνεχείς εκλογικές νίκες και η αποκόμιση εμπειριών του επί 22 χρόνια στο δημαρχιακό αξίωμα ως ανεξάρτητου, χωρίς κομματικές στηρίξεις και εξαρτήσεις, αποτελεί για τον Σύνδεσμο την εγγύηση του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.
    Στη χθεσινή συνεδρίαση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου θεμελιώθηκε μια ειλικρινής σχέση συνεργασίας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Στεργίου, η οποία θα αποδώσει καρπούς στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου