Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Οι Τούρκοι «απαιτούν» τη σύλληψη εκείνων που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.



Ο «ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ»
Οι Τούρκοι «απαιτούν» τη σύλληψη εκείνων που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.
Καλά, μουρλάθηκαν ετούτοι;
Εδώ δεν συλλαμβάνουμε αυτούς που καίνε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία, θα συλλάβουμε αυτούς που καίνε την τουρκική ; Επισήμως, «ένα χρωματιστό πανί είναι» !
    Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια «οθωμανική» ανακοίνωση, με αφορμή την τουρκική σημαία που έκαψαν διαδηλωτές, στις 24 Απριλίου στην Αθήνα, που διαμαρτύρονταν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
    Το τουρκικό ΥΠΕΞ αφού καταδίκασε έντονα το κάψιμο της τουρκικής σημαίας κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στην Αθήνα με αφορμή την «καλούμενη επέτειο των γεγονότων του 1915», όπως αναφέρει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, σημειώνει ότι η Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα «απαίτησε την άμεση σύλληψη των δραστών».
     «Η πράξη διαπράχθηκε ενάντια στη σημαία μας που αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία και τις ιερές αρχές του τουρκικού έθνους. Απαιτούμε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
    Οι Τούρκοι νομίζουν ότι μπορούν να «απαιτούν» από την Ελλάδα; Οι Τούρκοι δεν μπορούν να «απαιτούν» τίποτα από την Ελλάδα, μόνο να εύχονται και να παρακαλούν η Ελλάδα να παραμένει ψύχραιμη απέναντι στις προκλήσεις τους, διότι την ημέρα που η Ελλάς θα αποφασίσει να «απαντήσει» θα σημάνει και ο διαμελισμός της πολυεθνικής τουρκικής φούσκας.
    Όσο για τη σημαία σας, Τούρκοι, είναι κόκκινη από το αίμα των εκατοντάδων χιλιάδων αθώων που κατασφάξατε στην πρώτη συστηματική γενοκτονία της σύγχρονης εποχής.
    Χιλιάδες διαδηλωτές τίμησαν τη Δευτέρα τα θύματα της Γενοκτονίας σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και πορεία διαμαρτυρίας που ακολούθησε προς την Τουρκική Πρεσβεία.
    Οι φετινές διήμερες εκδηλώσεις της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής για την 102η επέτειο της γενοκτονίας του αρμενικού λαού από την Τουρκία έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ενώ φέτος είναι και η 30η επέτειος της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 1987.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου