Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της ΕΑΑΣ.



Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της ΕΑΑΣ.
    Στις 25 Απριλίου 2017 στην κατάμεστη Κεντρική αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων έγινε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ, από το απερχόμενο αντίστοιχο.
    Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Παντελής  Κράγκαρης μέλος του απερχόμενου Δ.Σ.
    Ο απερχόμενος πρόεδρος υποστράτηγος ε.α. κ. Ευάγγελος Δανιάς παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος θα δημοσιευθεί εκτενώς στην εφημερίδα “Εθνική Ηχώ” και στην παρούσα ιστοσελίδα της Ενώσεως.
    Παρέστη αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και πλήθος εκπροσώπων Σωματείων, Ενώσεων, παραρτημάτων και άλλων.
    Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς πρόεδρος αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής σκιαγράφησε εν συντομία τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κείμενο που επίσης θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα της Ενώσεως.
    Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου έκαστος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
    Τιμητικές πλακέτες επίσης απένειμαν στον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Δανιά, η ΄Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας όπως και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας.
    Οι πρόεδροι των παραπάνω ενώσεων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νέου διοικητικού συμβουλίου και απηύθυναν ευχές προς το απερχόμενο.
    Ακολούθησε μικρή δεξίωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου