Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Τέλος η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.Τέλος η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.
Είδηση-βόμβα από Τερέζα Μέι
http://www.newsbomb.gr/
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Σιγά την… «απόγνωση» ! Θα ελέγχονται και θα περνούν. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ !
    Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα δεσμευτεί επισήμως ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές του Συντηρητικού Κόμματος.
    Στο μανιφέστο της για τις εκλογές η πρωθυπουργός θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
    Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 18 Απριλίου, η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου.
Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση
    Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών στη Βρετανία που ανήγγειλε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, το Συντηρητικό Κόμμα προηγείται με 48%, ακολουθούμενο από το Εργατικό Κόμμα με 24%, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, που επικαλείται στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοσκοπήσεων YouGov.
    Πριν τις εκλογές που προγραμματίστηκαν για τις 8 Ιουνίου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δίνουν 12% στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, 7% στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), και σε διάφορους άλλους το υπόλοιπο 9%, σύμφωνα με την εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου