Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά.



Εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά.
    Την Πέµπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 π.µ. ο πρόεδρος του Οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης και ο ∆ήµαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης θα εγκαινιάσουν στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά την πρώτη ορεινή εξοχική κατοικία για τα παιδιά, που µεγαλώνει «Το Χαµόγελο του Παιδιού».
    Αυτή την τόσο σηµαντική ηµέρα θα τιµήσουν και θα ευχαριστήσουν όλους εκείνους που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποπεράτωση του νέου σπιτιού. 
    Το συγκεκριµένο οίκηµα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιµης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του ∆ήµου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαµορφώθηκε πλήρως. 
    Μετατράπηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα µπορούν να περνούν ευχάριστες στιγµές στην εξοχή. Για µία ακόµη φορά, η τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις και ιδιώτες ένωσαν τις δυνάµεις τους µε σκοπό να στηρίξουν περισσότερα παιδικά χαµόγελα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου