Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Δεν μπορεί να πουλήσει την βίλα του και την έβγαλε σε λαχειοφόρο αγοράΔεν μπορεί να πουλήσει την βίλα του και την έβγαλε σε λαχειοφόρο αγορά
    Ένας άντρας που λατρεύει προφανώς το ρίσκο και τον τζόγο είπε να βγάλει την εξοχική του έπαυλη σε κλήρωση μιας και κανείς δεν ήθελε να την αγοράσει.
    Ο 37χρονος Βρετανός Dunstan Low προσπαθούσε να πουλήσει τη βιλίτσα του στο Λάνκασαϊρ, την οποία απέκτησε το 2011, έναντι μόλις 500.000 ευρώ.
    Μιλάμε για σπίτι που έχει δικό του κινηματογράφο, γκαράζ για έξι αμάξια και τόσες πολυτέλειες που στέλνουν την αξία του στα ύψη.
    Αφού πέρασε και 12 μήνες ανακαινίζοντάς το, ξοδεύοντας άλλα 175.000 ευρώ, τον έπιασε απόγνωση. Το είχε βάλει για πούλημα εδώ και δύο χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.
    Και τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα: να το κάνει λαχνούς και να το βγάλει σε κλήρωση! «Όταν πρωτοείπα ότι θα το κληρώσω, όλοι με κοιτούσαν λέγοντας ‘‘είσαι τρελός, τι πας να κάνεις;’’».
    Ο Dunstan ζει με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά και έχει δει μέχρι στιγμής να πωλούνται κάπου στους 200.000 λαχνούς.
    Καθόλου άσχημα δηλαδή, αν και πολύ μακριά ακόμα από τον στόχο των 500.000 λαχνών. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Αυγούστου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου