Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Άντρας έκλεψε το κουτί με τα φιλοδωρήματα από εστιατόριο στη ΘεσσαλονίκηΆντρας έκλεψε το κουτί με τα φιλοδωρήματα από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
    Μπήκε στο εστιατόριο, πλησίασε το ταμείο και αντί να περιμένει να παραγγείλει... πήρα τα φιλοδωρήματα και έγινε «καπνός»!
    Ένας άνδρας μπήκε  γνωστό εστιατόριο – μαγειρείο της Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έκλεψε τα φιλοδωρήματα των εργαζομένων. 
    Η ώρα ήταν 10:00 το πρωί, όταν μπήκε ο άντρας αθόρυβα στο εστιατόριο. Πλησίασε το ταμείο, κοίταξε γύρω του και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν τον βλέπει κανείς, πήρε το κουτί με τα φιλοδωρήματα, το έβαλε μέσα στο μπουφάν του και έφυγε!
    Δεν πρόβλεψε όμως, ότι τον κατέγραφαν οι κάμερες του εστιατορίου. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα, ανέβασε στο facebook ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ώστε να αναδείξει το περιστατικό και να ζητήσει πληροφορίες για τον δράστη. «Για όσους ρωτήσατε, έγινε στο Μillet, Bασιλέως Ηρακλείου 21 δίπλα στην Βενιζέλου. Ήταν 10 το πρωί κατά την διάρκεια της καθαριότητας. Ο τύπος απ ότι έμαθα το έχει κάνει επάγγελμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης στην δημοσίευση του. 
Δείτε το βίντεο στο παρακάτω.
https://www.facebook.com/evrisk/videos/10213113845351114/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου