Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

21η Απριλίου 1967 - 21η Απριλίου 2017! 50 χρόνια μετά!!



21η  Απριλίου 1967 -  21η  Απριλίου 2017! 50 χρόνια μετά!!
Το βίντεο στο τέλος, μιλάει για το 1984 ή για το 2017 ;;;;;
Το έστειλε ο Γεώργιος Μέρμηγκας
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΣΗΜΙΤΗ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΣΑΜΑΡΑ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΤΣΙΠΡΑ και υπόλοιποι σαβούρα. Είστε Έλληνες πατριώτες ή μεγαλοαπατεώνες και  προδότες??
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ! 43 χρόνια από τότε που σε βάλαμε να πεθάνεις στη φυλακή δεν ξεχνάμε το ΚΑΚΟ που έκανες στην χώρα μας...
    Είχες  μανία με τα έργα, έφτιαξες πολλά  σχεδόν δωρεάν, με την στρατιωτική ΜΟΜΑ!  (την οποία κατάργησε ο Μητσοτάκης) δεν τα  έδωσες σε εργολάβους να πάρεις και μίζες, γιατί?? 
    Γιατί  διέγραψες τα χρέη όλων των αγροτών
     Με ρώτησες εμένα και κατάργησες από το χωριό μου  τις  λάμπες πετρελαίου και το λυχνάρι με το λάδι, τον χωματόδρομο και  μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου?
    Γιατί μας  έδωσες  άτοκο δάνειο  να κάνουμε  σπίτι και να έχει τουαλέτα μέσα για να μην πηγαίνουμε  να κατουράμε  στα χωράφια?                                       
    Γιατί  έφτιαχνες σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές? Ποιος σου είπε  ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα? 
    Ποιος σου είπε ότι ήθελαν οι Έλληνες να βρίσκουν δουλειά?
    Ποιος σου είπε να βοηθήσεις τους  αγρότες και τους κτηνοτρόφους να παράγουν αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα  και να κάνουμε εξαγωγή Ελληνικών προϊόντων?   
    Εμείς  θέλαμε να εισάγουμε και  να καταναλώνουμε! (Να θυμηθούμε την διαφήμιση της μεταπολίτευσης, παπουτσάκι εισαγόμενο, παντελονάκι εισαγόμενο, μπλουζάκι LACOSTE)
    Ο Αντιπρόεδρος σου ο πατριώτης μου Ρεθυμιώτης  Παττακός  είχε μανία με το μυστρί του, δεν έκανε άλλη δουλειά, κάθε μέρα εγκαίνια σε σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες
    Εμείς θέλαμε αυτούς που έχουμε σήμερα που μας  κουρελιάζουν και καταπατούν  την αξιοπρέπεια μας, αυτούς που κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, βγάζουν στο σφυρί τις  κατοικίες των Ελλήνων, ξεριζώνουν την Ελληνική φυλή και γεμίζουν τη χώρα ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ.
    Πώς τα κατάφερες όμως  το 1973 και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης  χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρεωμένα τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου;
    Δεν ντράπηκες  τόσα χρόνια να έχεις τη  δραχμή ισχυρότερη του δολαρίου!
    Δεν είμαστε καλύτερα σήμερα που φτάσαμε να χρωστάμε 320 + δισεκατομμύρια ευρώ; 
Παπαδόπουλε, το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο  ήταν η στολή σου και  αντί να την δωρίσεις  στο κράτος ζήτησες να σε θάψουν με αυτήν!
    Γιατί ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες και ξεκίνησες  να βγάζεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και  μας έβαλες  σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους?
    Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι
    Τα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες  στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους  για ποιόν λόγο τα  έφτιαξες? Γιατί γέμισες όλη τη χώρα  στάδια αθλητισμού;  Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! 
    Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
    Ποιος σου είπε ότι ήθελα  να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ να με καθαρίσει
    Εσύ θα μου κάνεις κουμάντο  αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι…;;Ποιος σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής;;
    Δεν είμαστε καλύτερα τώρα που οι κομπιναδόροι, μιζαδόροι, ψεύτες  εθνοπατέρες εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους μετά την μεταπολίτευση  για την εδραίωση της Δημοκρατίας,  κοινωνικοποίησαν τα πάντα για να γίνουν ζημιογόνα και τα πούλησαν σε εξευτελιστικές τιμές στους ξένους και  επιτέλους  ησυχάσαμε
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, όλα αυτά τα γράφω γιατί. πέρασαν 18 χρόνια μετά το θάνατο σου και εξακολουθείς ακόμα να μας ταλαιπωρείς, ακούω τον Ελληνικό λαό να φωνάζει ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ! Πού είσαι Παπαδόπουλε…
    Εγώ είμαι Δημοκράτης, ας πεινάω,  ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου, ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία, ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας λαθρομετανάστης. 
    Είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ρεεε
    Για ένα πράγμα μόνο σε ευχαριστώ Παπαδόπουλε που δεν  ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    Αν τους εκτελούσες δε θα βρισκόταν σήμερα η χώρα μας σε αυτή την υπέροχη θέση....
Νικόλαος Δ Στρατιδάκης
Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
Το VIDEO     αυτό τα λέει όλα..

1 σχόλιο: