Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πάνω από 10 νέα μοντέλα αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν στο "2o Auto Festival"



Πάνω από 10 νέα μοντέλα αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν στο "2o Auto Festival"
    Περισσότερα από 10 νέα μοντέλα αυτοκινήτου που ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο "2ο Αuto Festival" που θα φιλοξενηθεί το διάστημα 6-9 Απριλίου στα περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ.
    Για τέσσερις ημέρες η καρδιά του αυτοκινήτου θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετέχουν 18 διαφορετικές μάρκες με δεκάδες νέα μοντέλα σε έκταση περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα πάρουν μέρος οι κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων, ενώ στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης θα υπάρχει η δυνατότητα test drive των περισσότερων μοντέλων, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν την εμπειρία οδήγησης των αυτοκινήτων που τους ενδιαφέρουν.
    Φέτος για πρώτη φορά στο "2ο Auto Festival" θα υπάρξει περίπτερο με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα των επίσημων εμπόρων των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν. «Υποδεχόμαστε μια έκθεση αυτοκινήτου στην πόλη μας με στόχο να την κάνουμε πολύ μεγάλη και γνωστή και εκτός Ελλάδας. Η επιτυχία της περσινής έκθεσης αποτέλεσε και το έναυσμα για να προχωρήσουμε φέτος σε μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση.   Είναι σημαντική συνδιοργάνωση, ενώ φέτος θα υπάρξει και περίπτερο με μεταχειρισμένα» τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας.
    Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, επισήμανε πως «τα 2000 τ.μ. που ήταν πέρσι έγιναν 6.000 τ.μ. και οι 13 μάρκες που μετείχαν έγιναν 18. Αυτό δείχνει ότι ακολουθούμε ανοδική πορεία. Η ΔΕΘ επενδύοντας σε επωφελείς συνεργασίες και υποσχόμενα εκθεσιακά γεγονότα επέλεξε πέρσι για πρώτη φορά να συνδιοργανώσει την έκθεση μαζί με την Promauto. Έτσι δείχνουμε και την σχέση μας με τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης θα παρουσιαστούν πάνω από 10 νέα μοντέλα».
    Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της Promauto, Αντώνης Στιβακτάρης, αναφέρθηκε στην περσινή εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. «Όλοι όσοι πήραν μέρος στην έκθεση έμειναν ενθουσιασμένοι. Είχαμε άριστη συνεργασία και έτσι συνεχίζουμε. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτή την έκθεση παγκόσμια, ώστε σε αυτήν να γίνονται παγκόσμιες παρουσιάσεις αυτοκινήτων. Ο κόσμος ήταν αυτός που μας άναψε πράσινο φως για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο» επισήμανε ο κ. Στιβακτάρης.
    Μερικά από τα μοντέλα που θα ξεχωρίσουν στην έκθεση είναι η Alfa Romeo Giulia, το Audi A2, η Citroen με το νέο C3, η Dacia με το Duster και το Sandero, όλη η γκάμα της DS, η Fiat με το 124 Spider και το νέο Tipo, η Hyundai με το νέο i30, η Isuzu με το Dmax, η Jeep με όλα τα μοντέλα της, η Κia με το Sportage, η Mercedes με όλα τα μοντέλα της, η Νissan πιθανόν με το νέο Micra, η Peugeot με το νέο 3008, η Renault με το νέο Μegane και η Skoda με το Kodiaq.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι, τις καθημερινές ημέρες λειτουργίας της, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από 16:00 έως και 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο από 10:00–21:00. Η γενική είσοδος κοστίζει μόλις 4 ευρώ, με τα παιδιά έως 12 ετών να εισέρχονται δωρεάν, ενώ εντός του χώρου της έκθεσης υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης για τη διευκόλυνση των επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου