Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Τα παιχνίδια που αγαπήσαμε στην «1η Εκθεση Συλλεκτών Playmobil»Τα παιχνίδια που αγαπήσαμε στην «1η Εκθεση Συλλεκτών Playmobil»
Συμμετέχει και ο γιός μου με μία σύνθεση.
naftemporiki.gr
    Μακεδονικές φάλαγγες και ρωμαϊκές λεγεώνες, η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης, αλλά και ιστορίες από τη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» θα ζωντανέψουν σε μια ξεχωριστή έκθεση playmobil, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.
    Περισσότερες από 6.000 φιγούρες playmobil θα
χρησιμοποιηθούν από 17 συλλέκτες της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής, προκειμένου να στηθεί ο μαγικός κόσμος του παιχνιδιού που στόχο έχει να ταξιδέψει τη φαντασία μικρών και μεγάλων.
    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τις αγαπημένες φιγούρες με τις οποίες έπαιζαν όταν ήταν παιδιά και οι μικρότεροι να θαυμάσουν τις διαφορές που παρουσιάζουν τα playmobil στο πέρασμα του χρόνου.
    Επίσης, θα παρουσιαστούν με φιγούρες το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, το μουσικό Φεστιβάλ «Rock in Athens» που έλαβε χώρα το 1985 στο Καλλιμάρμαρο, ενώ θα στηθούν μια
μοντέρνα και μια βικτωριανή πόλη, ένα αρχαίο ναυάγιο και ιστορίες ιπποτών, Αιγυπτίων και γουέστερν.
    Στην Ελλάδα και το εξωτερικό υπάρχουν αρκετοί συλλέκτες playmobil ενώ οι πιο σπάνιες φιγούρες είναι αυτές της πρώτης γενιάς, που βγήκαν στην αγορά τις δεκαετίες ’70 και ’80.
    Η «1η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ PLAYMOBIL» διοργανώνεται από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ της περιοχής, με περισσότερες από 6.000 φιγούρες σε μια έκταση 250 τ.μ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου