Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ανχης (ΔΒ) ε.α. (Υποψήφιος για το ΔΣ/ΕΑΑΣ )       Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1969. Εισήλθε στη ΣΜΥ το 1988 και     αποφοίτησε το 1990 ονομασθείς Λχίας (ΤΘ). Αποφοίτησε από τα βασικά σχολεία του όπλου των ΤΘ.
    Μετά από ένα έτος εισήλθε στη ΣΣΕ και αποφοίτησε το 1995 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός (ΔΒ).   
    Αποφοίτησε από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του και το 1998 εντάχθηκε στις Ειδικές Δυνάμεις.
    Αποφοίτησε από τα βασικά σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων καθώς από τα σχολεία αρχηγών ρίψεων, τεχνικής αναρριχήσεων, αυτοδυτών και σχολείο προκεχωρημένης εκπαίδευσης Αξιωματικών Ειδικών Δυνάμεων. Επίσης, από το βασικό σχολείο διακλαδικής επικοινωνίας, κρυπτογράφησης,  ομάδων επαφών των ΗΠΑ.
    Ομιλεί την Αγγλική.
    Υπηρέτησε σε Χίο, Μυτιλήνη, Αττική, Κύπρο και Βόρειο Έβρο (Λαγό), σε Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και των Διαβιβάσεων.
            Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ 2017 διότι θεωρώ την ΕΑΑΣ συνέχεια του Στρατιωτικού βίου, σε διαφορετικό πλέον επίπεδο. Οφείλουμε να κατανοήσουμε όλοι μας ότι ως απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είμαστε μέλη μιας μεγάλης παραδοσιακής υγιούς οικογένειας.
            Οι νεώτεροι ε.ε. συνάδελφοί μας χρειάζονται τις καλοπροαίρετες συμβουλές μας και στήριξη μας στις δύσκολες επαγγελματικές τους αποφάσεις. Οι απόστρατοι και οι ε.ε. συνδέονται με δεσμούς κάματου, ιδρώτα και πολλές φορές αίματος. Πρέπει να προστατεύσουμε τους δεσμούς αυτούς, με κάθε θυσία, απέναντι σε όλους αυτούς που τους επιβουλεύονται και επιθυμούν διακαώς την κατάργησή τους.
             Μια ΕΑΑΣ ισχυρή αποτελεί θεματοφύλακα των εθνικών μας θεμάτων τα οποία ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε. Όπως επίσης, αποτελεί έναν οργανισμό δραστήριο για την προάσπιση του κλάδου μας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ηθικό επίπεδο. Για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω χρειαζόμαστε μια ΕΑΑΣ πολυδύναμη και ισχυρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου