Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έκτατο επίδομα 1000 ευρώ σε εργαζομένους του Καρυπίδη. Τα δικαιολογητικά.Έκτατο επίδομα 1000 ευρώ σε εργαζομένους του Καρυπίδη. Τα δικαιολογητικά.
Ποιος είναι αυτός ο Καρυπίδης ρε παιδιά ;
Μήπως είναι αυτός με τα σούπερ-μάρκετ που έχει και την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ;
Για εκεί έχει λεφτά, για τους εργαζομένους του δεν έχει ;
Και είναι ακόμα «έξω»;
dikaiologitika.gr
    Το υπουργείο Εργασίας ενέκρινε τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 σε κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕ», που εως σήμερα έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας και πληροί τις προϋποθέσεις επιδότησης ανεργίας λόγω επίσχεσης ή έχει λάβει καταγγελία σύμβασης εργασίας από την ανωτέρω επιχείρηση και παραμένει εγγεγραμμένος άνεργος
     Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους και έπειτα από σχετικό έλεγχο από τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την επιχείρηση και η τυχόν άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:   
     - Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.
     - Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
     - Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
     - Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).
     - Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (IBAN).
   Η δαπάνη που θα προκληθεί θα ανέλθει σε 1,4 εκατ ευρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου