Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Μείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου στη ΘεσσαλονίκηΜείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη
Ανακοίνωση των εταιριών ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
    Η εταιρεία ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας), με σχετική ανακοίνωση, «ενημερώνει ότι μετά και την οριστικοποίηση της τιμής του φυσικού αερίου για τον μήνα Ιανουάριο του 2017, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016, θα είναι μειωμένη έως και 12%, ακόμα μεγαλύτερη μείωση από αυτή που προκύπτει απο τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
    Το φυσικό αέριο αποτελεί με διαφορά την πιο οικονομική λύση για θέρμανση καθώς προσφέρει εξοικονόμηση μέχρι και 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενδεικτικά, για τον Ιανουάριο που υπήρχε μεγάλη ανάγκη λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που παρατηρήθηκαν, και κατ’ επέκταση μεγάλη κατανάλωση, ένα μέσο νοικοκυριό που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, θα μπορέσει να εξοικονομήσει πάνω από 100€.
    Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας συνεχίζει σταθερά από το 2000 να «ζεσταίνει» τα νοικοκυριά στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας και παραμένει η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή..
    Τα επτά (7) Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, παραμένουν στη διάθεση του κοινού, απο Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-13.30 και βρίσκονται:
Περιφέρεια Θεσσαλονίκης:
26ης Οκτωβρίου 54-56, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Λιμάνι).
Κωνσταντίνου Καραμανλή 57, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ιπποκρατείου).
Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά.
Περιφέρεια Θεσσαλίας:
Φαρσάλων 217 στη Λάρισα
Ελευθερίου Βενιζέλου 2 και Αργοναυτών στο Βόλο
Ταλιαδούρου 21 στην Καρδίτσα
Κολοκοτρώνη 10 στα Τρίκαλα
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών στο 18 321 ή να επισκεφτούν το www.epaenergy.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου