Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μέρκελ και Μέι κατά Τραμπ: Δεν δικαιολογείται η απαγόρευση εισόδου στη χώρα.Μέρκελ και Μέι κατά Τραμπ: Δεν δικαιολογείται η απαγόρευση εισόδου στη χώρα.
Η γή είναι πολυκατοικία.
Τα κράτη είναι διαμερίσματα.
Τα διαμερίσματα έχουν ιδιοκτήτη.
Ο κάθε ιδιοκτήτης, κανονίζει «τα του οίκου» του, διαφορετικά η πολυκατοικία θα γίνει κοινόβιο !
Αυτό θέλουν βέβαια…..
    Στην αντίθεσή τους για το διάταγμα που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ πολιτών από 7 χώρες, εξέφρασαν η Ανγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι.
    Η Καγκελάριος θεωρεί ότι είναι λανθασμένη η εν λόγω απόφαση. «Είναι πεπεισμένη ότι ακόμη και η αναγκαία, αποφασιστική μάχη ενάντια στην τρομοκρατία δεν δικαιολογεί να μπαίνουν άνθρωποι συγκεκριμένης καταγωγής ή πίστης υπό γενικότερη υποψία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.  
    Αλλά και η Μέι επέκρινε την απόφαση του Αμερικανού προέδρου. Ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού δήλωσε ότι η Μέι δεν συμφωνεί με το διάταγμα και ότι η κυβέρνησή της θα αντιδράσει αν αυτό έχει συνέπειες σε Βρετανούς πολίτες.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχόλιο της Μέι έγινε μετά από την άρνησή της να καταδικάσει την απόφαση Τραμπ κατά το ταξίδι της στην Τουρκία, απαντώντας ότι είναι ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Associated Press.
    Επιστρέφοντας όμως στη Βρετανία, ο εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η Βρετανία δεν εγκρίνει την πολιτική του Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου