Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε το 2017



Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε το 2017
Νικόλας Γεωργιακώδης
    Φαντασία, μυστήριο, φόνοι και σούπερ δυνάμεις μπλέκονται τηλεοπτικά κι εμείς ξέρουμε ήδη ποιες σειρές θα μας στοιχειώσουν φέτος.
    Πέρυσι ήταν το Game of Thrones και το Stranger Things, φέτος…. τι; Μην ανησυχείτε. Τα κρύα βράδια του χειμώνα δεν θα σας βρουν μονάχους με κακές ελληνικές σειρές στην τηλεόραση. Τα ξένα δίκτυα κάνουν καλά τη δουλειά τους και ήδη ξεκίνησαν να μας δίνουν μπόλικες αφορμές για τηλεοπτικό λιώσιμο.
Σημειώστε.
Twin Peaks
    H επιστροφή που όλοι περιμέναμε, η θρυλική σειρά των 90s επανέρχεται μετά από 25 χρόνια με ίδιους (περίπου) πρωταγωνιστές και ίδιο σκηνοθέτη, τον sui generis κύριο David Lynch. Ίσως το πιο σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός του 2017.
Taboo
    Ο Tom Hardy πρωταγωνιστεί και γράφει το σκοτεινό σενάριο αυτής της εντυπωσιακής σειράς – προσωπικής υπόθεσης, η οποία παρακολουθεί την προσπάθεια του μυστηριώδους Τζέιμς Κεζάια Ντέλανεϊ να στήσει τη δική του ναυτιλιακή αυτοκρατορία στην Αγγλία του 1800. Το all star cast συμπληρώνουν οι Jonathan Pryce, Oona Chaplin και Jessie Buckley.
The Young Pope
    Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του βραβευμένου Ιταλού σκηνοθέτη Paolo Sorentino (Η Τέλεια Ομορφιά) έχει σούπερ πρωταγωνιστή (Jude Law), στιλάτη σκηνοθεσία και ακόμα πιο στιλάτη μουσική επένδυση. Η σειρά αφηγείται τη μυθιστορηματική ιστορία του Πάπα Πίου ΙΓ’, ή αλλιώς Λένι Μπελάρντο, του πρώτου Αμερικανού Πάπα.
Big Little Lies
    Σημειώστε ονόματα: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Adam Scott, Alexander Skarsgard και  Jean-Marc Vallée του «Dallas Buyers Club» στον ρόλο του σκηνοθέτη, βρίσκονται πίσω από την τηλεοπτική μεταφορά του εξαιρετικού ομώνυμου βιβλίου της Liane Moriarty.
A Series of Unfortunate Events
    Ο Neil Patrick Harris (How I met your Mother) μεταμορφώνεται σε Κόμη Όλαφ για τη νέα σειρά 11 επεισοδίων του Netflix, η οποία βασίζεται στα ομώνυμα διηγήματα του Lemony Snicket και έχει μπόλικο μαύρο χιούμορ.
Emerald City
    Το γνωστό παραμυθάκι «Ο Μάγος του Οζ» παίρνει την απαραίτητη δόση νταρκίλας που του χρειαζόταν με την λατίνα Adria Arjona να παίζει μια αρκετά πιο ενήλικη εκδοχή της Dorothy της Judy Garland. Το τρέιλερ υπόσχεται μπόλικα ειδικά εφέ και αρκετή δράση.
Legion
    Σε συνεργασία με την Marvel Television, το τηλεοπτικό κανάλι FX μας φέρνει στην μικρή οθόνη την ιστορία του David Haller, ενός «σούπερ ήρωα»… διαφορετικού από όσους έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, μιας και πιστεύει ότι είναι ψυχικά ασθενής και όχι μεταλλαγμένος.
American Gods
    Tο ομώνυμο βιβλίο φαντασίας  του Neil Gaiman μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Ricky Whittle και θεματολογία έναν περίεργο πόλεμο μεταξύ θεών.
Game of Thrones
    Δεν είναι καινούργια ακριβώς, αλλά περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι μας ετοιμάζει ο κύριος Martin για το 2017. Φήμες λένε ότι θα έχουμε εγκυμοσύνες, γκομενίσματα και επιστροφή χαρακτήρων. Για να δούμε.
Stranger Things
    Ούτε αυτή είναι, αλλά με το που ανακοινώθηκε πως θα συνεχιστεί το 2017 μας φύγανε. Η σειρά φόρος – τιμής στα 80s flicks επιστρέφει με νέες προσθήκες στο καστ και επεισόδια με τίτλους όπως «Madmax», «The Boy Who Came Back To Life» και «The Brain and The Lost Brother».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου