Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

29χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη παραβίαζε μετρητές για να μειώσει το ηλεκτρικό ρεύμα.29χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη παραβίαζε μετρητές για να μειώσει το ηλεκτρικό ρεύμα.
    Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού διότι, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα που περιείχε πλήθος εργαλείων, τα οποία χρησιμοποιούσε για να παραβιάσει μολυβοσφραγίδες του ΔΕΔΔΗΕ, σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας.
    Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, προέκυψαν τρεις περιπτώσεις, στις περιοχές Ευόσμου, Πολίχνης και κέντρο πόλης, όπου ο δράστης παρείχε συνδρομή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων προέβη στην αποσφράγιση των μολυβοσφραγίδων από τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ και σκολούθως στην παραποίηση – μείωση των μονάδων μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας.
    Μετά το πέρας της παραποίησης ο 29χρονος φρόντιζε για την επανασφράγιση των μετρητών με σύρμα και μολυβοσφραγίδες, ώστε να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή η παραβίαση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου