Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/1/2020)
      Εδώ κάποιοι ή θέλουν να μας «δουλεύουνε» καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες, ή γράφουν όσα ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να γράψουν για να δημιουργήσουν ελπίδες, χωρίς όμως αντίκρυσμα. Στις περισσότερες φορές, ισχύει το «Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε». Και αναφέρομαι στις αυξήσεις συντάξεων και στα πολυθρύλλητα… αναδρομικά! Από την μια μεριά, μια δημοσίευση αναφέρει πως ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ , από μέρα σε μέρα, αφού γίνει η περιβόητη «πιλοτική δίκη» στο ΣτΕ στις 10 Ιανουαρίου, και μάλιστα… με μπόνους! Αλήθεια, ξέρουν τι θα πεί «μπόνους»; Γιατί, εάν πάρεις αυτά που σου χρωστούν, δεν είναι «μπόνους». Από την άλλη μεριά, σε άλλη δημοσίευση, ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει:  «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο τραπέζι των συζητήσεων θέμα επιστροφής παλαιών αναδρομικών» Και πάρα κάτω, στο άρθρο, μας λένε πως πρώτα θα γίνει η πιλοτική δίκη, θα ακολουθήσουν Διασκέψεις των Συμβούλων του ΣτΕ, και η απόφαση θα βγεί 2-3 μήνες αργότερα…. Και μέχρι να γίνει ( και εάν γίνει…. ) η συμμόρφωση με αυτή την απόφαση, εάν είναι ευνοϊκη, θα περάσει αρκετός χρόνος. Βάλε και τις σκόπιμες κωλυσιεργείες του δημοσίου, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ! Διαφωνεί κανένας;;;;;;;
------------------------------------------
    Είπαμε, είναι χαζός ο Τράμπ, όχι όμως τόσο πολύ, ώστε να δώσει συνέντευξη τύπου με τις παρούσες συγκυρίες. Και ως γνωστόν, οι αμερικανοί δημοσιογράφοι δεν είναι «αβανταδόροι» ( όπως καποιοι δικοί μας…. ) και «θα του αλλάξουν τα φώτα»!
------------------------------------------
    «Ψαρεύουν» ηλεκτρικά πατίνια από τον Θερμαϊκό! Γιατί, τι περίμεναν; Άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την χρήση τους, άσχετα εάν πρέπει να γίνουν βελτιώσεις στο όλο θέμα, ο τρόπος χειρισμού τους από το κοινό, είναι…. «να ‘χαμε να λέγαμε»! Το παίρνεις από όπου το βρείς, το παρατάς όπου σου κατέβει, και θέλεις αυτό το σύστημα να δουλέψει! Ίσως κάπου αλλού, όχι όμως στην Ελλαδα! Για αυτό και τα μαζεύουν από την θάλασσα. Μοιραία κατάληξη!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου