Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2020)
     Μου φαίνεται, πως κάτι δεν πάει καλά, στο   έγγραφο του ΓΕΣ, σχετικά με τις Κάρτες Εισόδου στις στρατιωτικές εκμεταλλεύσεις ( ΚΑΑΥ, ΛΕΣΧΕΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ) . Τους απόστρατους αξιωματικούς δεν τους αναφέρει πουθενά, ενώ γράφει μέχρι και για απόστρατους υπαξιωματικούς! Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό, και δεν μπορώ να καταλογίσω άγνοια στον χειριστή του θέματος και σε όλους τους «κατ’  επάνω» του που το ενέκριναν. Χρειάζονται επεξηγήσεις και διευκρινίσεις.
------------------------------------------
    Ο άλλος πάλι, με την είδηση για το πόσο αλκοόλ πίνουν στις ευρωπαϊκές χώρες; Προφανώς είναι ανόητος, αφού από την λογική και μόνο βγαίνει πως «μέση κατανάλωση 1 λίτρο την ημέρα» δεν είναι καθόλου λίγο, ενώ το «12.5 λίτρα την ημέρα» είναι παρανοϊκό! Κάπου έχασε την μετάφραση…..
------------------------------------------
    Και για να μην ξεχνιόμαστε, να τα πάλι τα…. αναδρομικά! Πάλι για το τι ΘΑ πάρουμε λένε! Βρήκαν το «κουμπί» και μας δουλεύουν ασταμάτητα! Είπαμε, τα όποια αναδρομικά, θα τα πάρουμε του Αγίου Π@@@@ου , παραμονή ή ανήμερα!
------------------------------------------
    Ας μην ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και της ΞΑΝΘΗΣ. Δεν πρόκειται να υπάρξει υποβιβασμός! Κοστίζει πολύ πολιτικά, και το φοβούνται! Τώρα, εάν υπάρξει αφαίρεση βαθμών, έ, καθαρά είναι δάκτυλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να πάρει το πρωτάθλημα. Μια ζωή, αυτό γίνεται! Και ο Μητσοτάκης, διέγραψε τον Ζαγοράκη, επειδή… μίλησε! Οι Μαφίες  συγκρούονται!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου