Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2020)
     Δεν θέλω να σχολιάσω τον επικείμενο υποβιβασμό ή την αφαίρεση 5 ή 10 βαθμών από την ΞΑΝΘΗ και τον ΠΑΟΚ, γιατί  αυτόματα έρχεται στο μυαλό μου η κατάπτυστη απόφαση του 2011 εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, που στοίχησε πολλά στην ομάδα, περισσότερα από τους τρείς ( 3 ) υποβιβαμούς σε μια νύκτα. Όπως και τότε, πίσω από την υπόθεση ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (στην περίπτωση του ΗΡΑΚΛΗ είχε «συντροφιά» τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Τότε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδρασε ύπουλα και παρασκηνιακά. Τώρα, καθαρά και ξάστερα, με καταγγελία που ήδη είχε προαναγγείλει. Όσο για τις αποφάσεις της  ΕΕΑ και της ΕΠΟ, εδώ και πολλά χρόνια, είναι κατευθυνόμενες. Από πού να πιάσεις, και που να σταματήσεις. Με την τωρινή απόφαση – εισήγηση, ουσιαστικά δωρίζουν «στα χαρτιά» το πρωτάθλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλουν να απαλλαγούν από την απειλή του ΠΑΟΚ και στο μέλλον! Εδώ, δεν ισχύει το «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», γιατί… βγάζει! Προφανώς, ήρθε η ώρα να συγκρουσθούν οι δύο «ΜΑΦΙΕΣ» του ελληνικού ποδοσφαίρου! Θα έχει ενδιαφέρον…..
------------------------------------------
    Αυτές τις βλακείες για μακαρόνια σε… 60 δευτερόλεπτα, μην τις πιστεύετε. Μπορεί να γίνονται, όμως εάν θέλετε μακαρονάδα, να την κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο. Στο κάτω – κάτω, τι 1 λεπτό, τι 10.
------------------------------------------
    Με τα διόδια, έχουμε «χρυσώσει» τις εταιρείες στις οποίες παραχωρήθηκαν οι Εθνικές Οδοί. Όμως, στα «κλεισίματα» των δρόμων, πάντα «νίπτουν τας χείρας των», επικαλούμενες οτιδήποτε άλλο, για να αποφύγουν την ευθύνη. Είναι απαράδεκτο να κλείνουν οι δρόμοι από χιονοπτώσεις ή από καταστροφές λόγω κακής κατασκευής. Καιρός να αρχίσουν να πληρώνουν, εάν δεν πάρουν  μέτρα….
------------------------------------------
    Εδώ που τα λέμε, τα κέρματα του 1 και των 2 λεπτών, δεν τα πολυμεταχειριζόμαστε. Μερικοί, δεν τα δίνουν ούτε για «ρέστα». Όμως, η κατάργησή τους, θα επιφέρει αύξηση στις τιμές κατά πάνω. Θα είναι το πρώτο βήμα για τον πληθωρισμό. Θυμηθείτε, ένα λεπτό είναι όσο 3,7 δραχμές!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου