Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/1/2020)
    «Δώσε θάρος στο χωριάτη και θ’ ανέβει στο κρεβάτι» λέει η λαϊκή μας παροιμία. Έ, αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους Αλβανούς στην ΗΠΕΙΡΟ, τους Σκοπιανούς στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τους Τούρκους στη Δ. ΘΡΑΚΗ. Τους επιτρέψαμε δια των πρωτοδικείων, την ίδρυση ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  συλόγων, και τώρα αλυχτάνε σαν τα τσακάλια διεκδικώντας ανύπαρκτα δικαιώματα! Δυστυχώς, η πολλή δημοκρατία δεν κάνει και πολύ καλό….
------------------------------------------
    Δεν είναι μόνο οι δικοί μας συνταξιούχοι «για κλάματα». Το ίδιο, απο ό τι φαίνεται, ισχύει και για τη… Γερμανία! Αφού, αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στα γεράματα, σε πιο φτηνές χώρες, για να ζήσουν σαν άνθρωποι! Αυτό μόνο σε ένα συμπέρασμα οδηγεί: Στην «Νέα Τάξη», οι συνταξιούχοι είναι «βαρίδια», και όσο γρηγογότερα «ταξιδέψουν» για ψηλά, τόσο καλύτερα για το κράτος τους…… Χωρίς ντροπή, κάποιοι το παραδέχονται κιόλας. Και το φροντίζουν…..
------------------------------------------
    Και βγαίνουν και οι Γερμαναράδες, να μας πούν πως πρέπει να μοιραστούμε με τους τούρκους τους υδρογονάνθρακες! Και φυσικά να τους μοιραστούμε, καμμία αντίρρηση. Μόνο, που ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, και όχι ό τι αυτός θέλει! Έτσι, κύριοι φλαφλούχτεν;;;
------------------------------------------
    Το ότι οι Βούλγαροι μολύνουν ασύστολα τον Έβρο, είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, όπως και το ότι οι Σκοπιανοί μολύνουν τον Αξιό. Για να αρχίσουν να παίρνουν μέτρα ( όπως λένε….) πρέπει η κατάσταση να έφτασε στο απροχώρητο!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου