Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ ( 26/1/20 )


Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ ( 26/1/20 )
    Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουρίου, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας της ΕΚΑΣΘ.
    Η πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, είχε ως αποτέλεσμα η αίθουσα να είναι υπερπλήρης, σε σημείο που τοποθετήθηκαν καθίσματα και στους διαδρόμους της αίθουσας, αλλά και αυτά δεν ήταν αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί όρθιοι.
    Η συγκεκριμένη εκδήλωση, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεί ένα από τα κυριώτερα αθλητικά γεγονότα της πόλης μας, και οι προσπάθειες στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδηλώσεως από την ΕΚΑΣΘ είναι αξιομνημόνευτες.
    Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρόν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, πολλοί βουλευτές, δήμαρχοι του Νομού Θεσσαλονίκης και άλλοι αναγνωρίσιμοι στον χώρο του μπάσκετ.
    Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες και χαιρετισμούς, έγινε το κόψιμο της πίττας και ακολούθησαν οι απονομές αναμνηστικών και τιμητικών διακρίσεων σε άτομα του μπάσκετ, σε ομάδες που διακρίθηκαν και σε μαθητές σχολείων που συνδύασαν την άριστη επίδοση στα μαθήματα με την εξίσου άριστη παρουσία στις ομάδες τους.
    Ακολουθούν λίγες φωτογραφίες του Πάνου Μακρίδη από την εκδήλωση.
    Πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ, στο https://ekasth.gr/2020/01/photos-prvtoxroniatikhs-pitas-ekasth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου