Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΕΑΑΣ - EKΛOΓIKA TMHMATA 23ης Φεβ.


ΕΑΑΣ - EKΛOΓIKA TMHMATA 23ης Φεβ.
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΑΑΣ 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ΠINAKEΣ KATANOMHΣ TΩN ΨHΦOΦOPΩN ΣE EKΛOΓIKA TMHMATA
     Tα μέλη της Eνώσεως στις Αρχαιρεσίες της 23ης Φεβρουαρίου 2020, για ανάδειξη NEOY Διοικητικού Συμβουλίου, θα ψηφίσουν όπως παρακάτω: 
    Όσοι  κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Aττικής θα ψηφίσουν στα Εκλογικά Tμήματα , όπως φαίνεται στον πίνακα «A».  H κατανομή έγινε με βάση τους τρεις (3) πρώτους αριθμούς του Tαχυδρομικού Kώδικα της κατοικίας
    Tα μέλη που ανήκουν στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης θα ψηφίσουν στο Παράρτημά τους, σε τέσσερα (4) εκλογικά τμήματα, όπως φαίνεται στον πίνακα «A».
    Τα μέλη  των υπολοίπων Παραρτημάτων , θα ψηφίσουν στο μοναδικό Eκλογικό Tμήμα , που θα λειτουργήσει στην έδρα του Παραρτήματος, όπως φαίνονται στον  πίνακα «B».
    Τα μέλη της Ενώσεως που θα προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το Δελτίο Ταυτότητας Ε.Α.Α.Σ. , αλλιώς δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
    Όσοι ανήκουν στα Κεντρικά της Ενώσεως (Νομός Αττικής) δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε διαφορετικό Εκλογικό Τμήμα της Αθήνας. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα μέλη που ανήκουν στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου