Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/1/2020)
     Είμαστε παντου πρωτοπόροι, δεν χωράει αμφιβολία. Έτσι και τώρα, θα «λανσάρουμε» ένα νέο ομαδικό αγώνισμα, το water volley ( γουώτερ βόλεϋ ) ανοικτής θαλάσσης! Και με βάση τα δεδομένα, θα πάρουμε σε αυτό αργυρό ολυμπιακό μετάλιο! Το χρυσό, θα το πάρουν οι αντιπαλοί μας…. Δεν ξέρω, ποιανού ιδέα είναι στο ΓΕΕΘΑ, να τοποθετήσουν πλωτά φράγματα στο Αιγαίο, για να κόψουν την είσοδο των λαθρομεταναστών. Όποιου και αν είναι, διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες, για την μεγαλύτερη μαλ… ( άσε, όχι «κακά λόγια»). Συμμέτοχοι και συνένοχοι, όσοι το ενέκριναν! Θα δώσουν 500.000 ευρώ, για να βάλουν έν φράκτη ΜΗΚΟΥΣ 2,7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (!!!!), για να μην περνούν οι λαθρομετανάστες! Πού θα το βάλουν; Πόσο μήκος έχουν οι ακτογραμμές των νησιών του Αιγαίου που ( υποτίθεται ) θέλουν να προστατεύσουν; Θα πάρουν και άλλα; Τότε θα χρειαστεί ολόκληρος ο προϋπολογισμός της Ελλάδος για 5 χρόνια, για να καλύψουν την περιοχή. Θα βάλουν και πόρτες για την ναυσιπλοϊα; ( την νόμιμη ) Τι να πούμε, τι να μολογήσουμε. Έσπασαν παγκόσμιο ρεκόρ. Στον συγκεκριμένο φράκτη, θα παίζουν water volley ή και water tennis από την μια οι Έλληνες Λιμενικοί και από την άλλη οι λαθρομετανάστες και διακινητές. Η υπόθεση, ξεπερνάει το όριο του γελοίου!
------------------------------------------
    Με την κλιματική αλλαγή, εάν ανέβει η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς, δεν θα την «πληρώσουν» μόνο τα αμπέλια, αλλά πολύ περισσότερες καλλιέργειες. Και φυσικά, κανείς δεν κάνει τίποτα, εκτός από κάποιες άναρθρες κραυγές αγωνίας. Το βλέπουν πολύ μακρυνό, όμως… ΕΦΤΑΣΕ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου