Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Δημιουργική Γραφή στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.


Δημιουργική Γραφή στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.
Οι εγγραφές συνεχίζονται! 
«Εισαγωγή στη Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή»
    Το πρόγραμμα αυτό της Χ.Α.Ν.Θ. απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την ανάγνωση και τη γραφή λογοτεχνικών κειμένων, σε εκείνους που γράφουν κι επιθυμούν να λύσουν τις απορίες τους και να βελτιώσουν τον τρόπο της γραφής τους, στους γενναίους που αισθάνονται πως στα σημερινά χρόνια της κρίσης της οικονομίας και των αξιών, μέσω της λογοτεχνίας προχωράνε τα “θέλω” τους μερικά βήματα παρακάτω.
    Αναζητούμε τις αλήθειες μας, απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και τα φύλα, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, φοιτητές, σπουδαστές, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, εικαστικούς, θεατρολόγους, γραφίστες, ξεναγούς, νέους επαγγελματίες, συνταξιούχους και εργαζόμενους και σε όσους λαχταρούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στη γραφή. Στο σεμινάριό μας παρουσιάζεται ο “μαγικός” τρόπος με τον οποίο –
διατηρώντας την ιδεολογία, τη φιλοσοφία και την αισθητική μας – μπορούμε να τα καταφέρουμε και να γίνουμε καλύτεροι αναγνώστες, καλύτεροι ακροατές, καλύτεροι γραφιάδες.
    Καλύτεροι άνθρωποι!
    Στο τέλος του σεμιναρίου κάποια από τα γραπτά των συμμετεχόντων σε αυτό, τα οποία θα κριθούν από τον εισηγητή ως κατάλληλα για έκδοση, θα δουν το φως του ήλιου.
Περιεχόμενο – Ενότητες Μαθημάτων:
    Δημιουργική Ανάγνωση – Εισαγωγή στη Δημιουργική Γραφή – Δημιουργική Γραφή και Δημιουργική Ανάγνωση
    Η αυτοαναφορικότητα στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία – Διήγημα – Νουβέλα – Μυθιστόρημα – Θεατρικό Έργο
    Παραμύθι – Ποίηση – Επιμέλεια και έκδοση λογοτεχνικού κειμένου
Διάρκεια: 30 ώρες, 10 3ωρα μαθήματα
Πρόγραμμα: Τετάρτη 18.30 – 21.30
Πληροφορίες-*Δήλωση συμμετοχής:
Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ.
education3@ymca.gr
ΤΗΛ. 231 600 1000 εσωτ. 0832 & 0830
Περισσότερα εδώ:
https://ymca.gr/programmata/dimiourgiki-grafi/
Facebook:
Καλλιτεχνικά & Επιμορφωτικά προγράμματα ΧΑΝΘ
INFO:
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ. είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
    Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες, που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας, ενώ θα λάβουν μετά το τέλος του προγράμματος πιστοποίηση κατάρτισης. (περισσότερα τμήματα στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ της Χ.Α.Ν.Θ. εδώ
: https://ymca.gr/programmata-category/epimorfotika-programmata/kedivim/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου