Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Anonymous Greece: Τούρκοι χάκερ χτύπησαν τις κυβερνητικές ιστοσελίδες - Έχουμε προσωπικά δεδομένα του αρχηγού τους


Anonymous Greece: Τούρκοι χάκερ χτύπησαν τις κυβερνητικές ιστοσελίδες - Έχουμε προσωπικά δεδομένα του αρχηγού τους
    Αναστάτωση προκάλεσαν στην κυβέρνηση οι διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκαν διάφορες ιστοσελίδες της .
    Σύμφωνα με τους Έλληνες Anonymous, τις κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η τουρκική ομάδα χάκερ Anka Neferler Tim. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους στο ιστολόγιό τους αναφέρουν ότι έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και προσωπικά δεδομένα του «αρχηγού» της ομάδας, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Anonymous Greece:
    «Turkish Hackers ( Aslan Neferler ) personal informations / Προσωπικά δεδομένα Τούρκων Χάκερ πoυ χτύπησαν ελληνικούς στόχους
    Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλα αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους (
Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.
    Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ) Σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία των 2 αυτών. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».
    Στο μπαράζ των κυβερνοεπιθέσεων αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και υποστήριξε ότι οι επιθέσεις έγιναν με τη μέθοδο του DDoS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου