Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/1/2020)
    ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ο θάνατος του Ιρανού στρατηγού! Και ο δολοφόνος, είναι ο Ντόναλντ Τράμπ! Που σαν νέος Αλ Καπόνε, ΔΙΕΤΑΞΕ την δολοφονία! Για ό τι γίνει στο μέλλον, και ό τι πάθουν  οι ΗΠΑ, ας μην ψάξουν τον υπεύθυνο, ούτε να αρχίσουν «κυνήγι μαγισσών». Ο υπεύθυνος είναι κάποιος κύριος στην Ουάσιγκτον, με γελοίο μαλλί και πολλά λεφτά! Πώς θα φαινόταν στους Αμερικάνους μια επανάληψη της 11ης Σεπτεμβρίου; Νομίζουν πως… αυτά δεν γίνονται πιά; Δεν γίνονται, μέχρι να γίνουν! Όμως, το θεμα μας δεν είναι η δολοφονία. Το θέμα μας, είναι τα παρεπόμενά της, που θα «αγγίξουν» πολλές χώρες, και ενδεχομένως και εμάς, με κάποιο τρόπο έμμεσο ή άμεσο.
------------------------------------------
 «Παιχνιδάκια» κάνει ο Ζάεφ, παραιτόυμενος από πρωθυπουργός και προκηρύσοντας εκλογές. Γιατί, δεν τον βάζουν στην ΕΕ! Ας είναι καλά οι Γάλλοι, γιατί εμείς, μόνο κώ@ο που δεν στήσαμε! Και οι προηγούμενοι, και οι τωρινοί! Το ένα από τα δύο θέματα που μας στοιχειώνουν! Το άλλο, είναι το λαθρομεταναστευτικό!
------------------------------------------
    Τσατίστηκαν οι τούρκοι με τον eastmed; Στα «τέτοια» μας! Άντε πιά, γιατί πολύ μας έπρηξαν με την προβολή του γίγαντα «ΤΟΥΡΚΙΑ». Όμως, ο γίγαντας είναι χάρτινος! Ο δε «σουλτάνος» έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα για τον ίδιο και την χώρα του σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και τις χώρες της. Έ, πού θα πάει, κάποιος θα «τσατιστεί» λίγο περισσότερο από τους άλλους, και θα έχουμε.. πατιρντί!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου