Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/1/2020)
    Πολύ «ξεχασιάρης» ρε παιδιά αυτός ο Σπανούλης… Εκεί που πάει να… γράψει ιστορία, ξεχνάει το μολύβι στο σπίτι! Άντε μια… άντε δυό…. Τι γίνεται, θα το πάρει μαζί του; Υπόψιν πως θέλει 10 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Euroleague.
------------------------------------------
    Να το και έρχεται! Νέος…  «γλυκούλης Ζάκ» μας έρχεται…. Φταίει ο δολοφόνος θυρωρός και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, που δεν έβαλαν σήμανση στη τζαμαρία πως είναι τζαμαρία, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να περάσει…. ΄δια μέσου, με τα γνωστά αποτελέσματα. Να περιμένουμε τώρα συλλαλητήρια, πορείες, επεισόδια, για να… δικαιωθεί ο νέος «γλυκούλης Ζάκ» που μας προέκυψε Πρωτοχρονιάτικα….
------------------------------------------
    Σε κάποιους, δεν αρέσει ο ήχος της καμπάνας των Ιερών Ναών, και απειλούν τους ιερείς. Εκεί καταντήσαμε! Δεν παραγνωρίζω, πως εάν το σπίτι σου είναι δίπλα, μπορεί να σε ανησυχεί λιγάκι, όμως ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ! Σιγά – σιγά΄θα θελήσουν να καταργήσουν τα καμπαναριά και να αντικαταστήσουν τις καμπάνες με…. σχολικά καμπανάκια ( ξέρετε, αυτά με την λαβή που χτυπούσαν παλιά για διαλείματα κτλ) Ίσως πάλι, να προτιμούν το μεγάφωνο του μουεζίνη από το μιναρέ…..
------------------------------------------
    Είναι γνωστό, πως η συμβολή της Αθήνας στην γαστρονομία γενικώς αλλά και ιδιαίτερα στην ζαχαροπλαστική, είναι μηδενική! Εάν δεν ερχόταν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες, ακόμα το γλυκό τους θα ήταν… η καραμέλα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου