Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/1/2020)
    «….και μπήκε χρόνος δίσεκτος και μήνες οργισμένοι…» (ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ)… Ναι λοιπόν, το 2020 είναι δίσεκτο, και υπάρχει ο λαΙκός μύθος πως στα δίσεκτα έτη, συμβαίνουν συμφορές! Όμως, αυτό είναι απλώς ένας λαϊκός μύθος,  και τίποτα άλλο! Οι θιασώτες της μοιρολατρείας, ας κόψουν την προκαταβολική γκρίνια για τα πάντα! Ηλίου φαεινότερο, πως μέσα στο χρόνο, θα συμβούν ευχάριστα και δυσάρεστα πράγματα, αυτό είναι νομοτελειακό γεγονός. Οι πράξεις καθορίζουν τα γεγονότα, και όχι το εάν το έτος είναι δίσεκτο ή όχι. Ας το ξεκινήσουμε λοιπόν, με αισιοδοξία, ελπίζοντας πως οι αποφάσεις και οι πράξεις μας θα εχουν αίσια αποτελέσματα. Το δίσεκτο έτος, ας μείνει στην λαίκή μούσα!
------------------------------------------
    Έρχονται λοιπόν και οι άλλοι, και κάνουν δέκα μεγάλες προβλέψεις για το 2020. Μάλλον δεν ξέρουν ή δεν λογαριάζουν την λαϊκή ρήση: «ΠΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ….» Από προφητείες, έχουμε μπουχτίσει. Μέχρι σήμερα, έχει καταστραφεί ο κόσμος 7 – 8 φορές, όπως έλεγαν…. Εάν θέλετε να ασχοληθειτε με προφητείες, δείτε καλύτερα την ταινία «ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΜΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ» με τον Βιτόριο Γκάσμαν….
------------------------------------------
    Με έκπληξη διάβασα για πρώτη φορά, πως στις δαπάνες για την κάλυψη του 30% του εισοδήματος με ηλεκτρονικά μέσα, ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει από τους ειδησιογράφους της πηγής μου, όμως καλά θα ήταν να το προσέξετε, για κάθε ενδεχόμενο!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου