Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αυτές είναι οι 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2020!


Αυτές είναι οι 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2020!
Από parallaxi
    Κανένα επιβάτης δεν θέλει να έχει στο μυαλό όταν ταξιδεύει το πόσο ασφαλής ή όχι είναι η αεροπορική εταιρεία που έχει επιλέξει. Ακόμη, λοιπόν, και οι πιο νευρικοί ταξιδιώτες θα ένιωθαν κάπως πιο ήρεμοι, αν ταξίδευαν για παράδειγμα με την αυστραλιανή Qantas, η οποία μόλις χαρακτηρίστηκε η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο!
    Η σχετική λίστα με τους πιο ασφαλείς αερομεταφορείς ανά την υφήλιο δημιουργήθηκε από την AirlineRatings.com, μια ιστοσελίδα για που εξετάζει παρακολουθεί τουλάχιστον 405 αεροπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο και συντάσσει έναν ετήσιο κατάλογο αυτών που θεωρούνται ασφαλέστερες.
    Η Qantas κατέλαβε τον τίτλο της ασφαλέστερης αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως από το 2014 έως το 2017.
    Το 2018, η AirlineRatings δεν μπορούσε να βρει ξεκάθαρο «νικητή» και έτσι έβγαλε μια λίστα, στην οποία συμπεριέλαβε τις 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές με αλφαβητική σειρά. Αλλά φέτος, η Qantas επέστρεψε και πάλι στην κορυφή!
Αυτές είναι οι 20 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως:
1: Qantas
2: Air New Zealand
3: EVA Air
4: Etihad Airways
5: Qatar Airways
6: Singapore Airlines
7: Emirates
8: Alaska Airlines
9: Cathay Pacific
10: Virgin Australia
11: Hawaiian Airlines
12: Virgin Atlantic
13: TAP Air Portugal
14: SAS
15: Royal Jordanian
16: Swiss
17: Finnair
18: Lufthansa
19: Aer Lingus
20: KLM
    O συγκεκριμένος ιστότοπος έχει δημιουργήσει και μια λίστα με τις χαμηλού κόστους ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες. Αυτές κατατάσσονται στην ίδια σειρά και παρακάτω δίνονται αλφαβητικά: Air Arabia, Flybe, Frontier, HK Express, IndiGo, Jetblue, Volaris, Vueling, Westjet και Wizz Air.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου