Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/1/2020)
    Η σκηνή, σε στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο, υπερπλήρες ως συνήθως, σταματάει για να κατέβουν 2 – 3 επιβάτες. Συγχρόνως, 30 – 35 επίδοξοι επιβάτες, στριμώχνονται στις πόρτες, για να ανέβουν. Ακούγεται μια φωνή από τους ήδη μέσα στο λεωφορείο:
Όχι άλλοι, βρε παιδιά, έγινε το αδιαχώρητο!
Και απαντάει ένας από αυτούς που προσπαθούν να ανέβουν:
Δεν πειράζει, ας γίνει το «συμπιεστόν!»
Τουλάχιστον, υπάρχει χιούμορ…..
------------------------------------------
    Πολύ καλά τα νέα οχήματα σάρωσης της ΕΛΑΣ, και ίσως πλήρως αποτελεσματικά. Όμως, αυτά θα χρησιμοποιηθούν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ οι λαθρομετανάστες, και όχι ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ στην Ελλάδα. Και για αυτό επιδοτούνται κατά 75% από την ΕΕ! Κάνουν ό τι περνάει από το χέρι τους, για να μείνουν οι λαθρομετανάστες εδώ!
------------------------------------------
    Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν! Καινούριες γεωτρήσεις, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ! Φυσικά η Κύπρος δεν μπορεί να αντιδράσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, δεν έχει δυνατότητες. Να δούμε, όταν θελήσουν να κάνουν γεωτρήσεις στην δική μας ΑΟΖ, εμείς πώς θα αντιδράσουμε; Θα μείνουμε στα λόγια και στις «εθνικές κορώνες» ή θα αντιδράσουμε πιο δυναμικά; Και δεν μου βγαίνει από το μυαλό, πως οι χτεσινές αλλαγές ηγεσίας στις ΕΔ, έχουν κάποια σχέση με όλα αυτά
------------------------------------------
    Πολλοί με «έκραξαν» εχθές, και με το  δίκιο τους, αφού στο «εορτολόγιο» έγραψα πως δεν υπάρχει καμιά γνωστή γιορτή, ξεχνώντας τον πολύ σημαντικό Άγιο Αντώνιο! Από την βιασύνη μου φυσικά, για να προλάβω. Όμως, να προλάβω ΤΙ; Συγγνώμη στους Αντώνηδες και τις Αντωνίες, και τους εύχομαι ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ και ΕΥΤΥΧΙΑ.
------------------------------------------
    Ελλείψεις φαρμάκων; ΣΩΩΩΠΑ ΚΑΛΕ! Αφού προτιμούν να τα στέλνουν έξω, σε πολύ υψηλότερη τιμή Επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου