Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/1/2020)
    Σήμερα, δεν θα σας «κογιονάρω» βάζοντας ειδήσεις για …. αναδρομικά! Άλλωστε, όποιες βρήκα, δεν είναι τίποτα καινούριο, απλώς αναμασουν τις ήδη γνωστές, που από καιρό έπαψαν να είναι «ειδήσεις»…
------------------------------------------
    Τελικά, μας αρέσει ή όχι, η εμπλοκή της Ρωσίας και της Τουρκίας στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης, επιτάχυναν τις εξελίξεις, προς όφελος των αμάχων, που παντού και πάντα «πληρώνουν την νύφη». Ελπίζω «να τα βρούν» οι Λίβυοι μεταξύ τους ( για πόσο καιρό;;;; ) και να σταματήσει μία σύραγξη που μόνο νεκρούς προσφέρει.
------------------------------------------
    Δεν ξέρω εάν ο διάλογος Τράμπ – Μητσοτάκη πίσω από κλειστές πόρτες έγινε, όμως η απάντηση του Μητσοτάκη πως σε περίπτωση «θερμού επεισοδίου» και σε ερώτηση του Τράμπ «Και εάν χάσετε;» απάντησε «ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ», δημιουργεί ψήγματα αισιοδοξίας και περηφάνειας. Και ελπίζω να ξέρει τι λέει!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου