Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/1/2020)
     Άχ, αυτό το έκτακτο ( 13ο ) μέρισμα του ΜΤΣ…. Πόλεμος ανακοινώσεων γίνεται και τα συμπεράσματα δικά σας. Ιδού πως εξελίσσεται η… ανταλλαγή απόψεων σε στυλ «πίγκ – πόγκ».
    Προ καιρού, το ΜΤΣ ανακοίνωσε πως θα δώσει 13ο μέρισμα τις γιορτές.
    Οι γιορτές ήρθαν, μέρισμα δεν ήρθε, όμως τα ΜΤ Ναυτικού και Αεροπορίας το έδωσαν!
    Το ΜΤΣ, με ανακοίνωση μας λέει πως δεν το έδωσε, επειδή δεν το επιτρέπει η κείμενη νομοθεσία.
    Η ΕΑΑΣ με ανακοίνωσή της μας λέει αυτά που είπε το ΜΤΣ.
    Η ΠΟΣ μας ενημερώνει πως και οι πόροι του ΜΤΣ έχουν αυξηθεί, αλλά και νομκό κώλυμα δεν υπάρχει.
    Το ΜΤΣ, επανέρχεται δικαιολογώντας την μη χορήγηση, πως φταίνε τα  ΒΟΕΑ , τα Επιδόματα Θανατου ( καλά, πόσοι πέθαναν;;;;) αλλά και η νομοθεσία!
Κατά τα άλλα, άντε και… «καλά κρασιά»!
------------------------------------------
      Σαν πολύ γρήγορα να «τα βρήκαν» ΗΠΑ και ΙΡΑΝ, μετά την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού και τις ιρανικές ρουκέτες στις αμερικανικές βάσεις… Όλα, «μέλι – γάλα», στο στυλ «μας κάνατε, σας κάναμε, πατσίσαμε»! Αυτό όμως εμένα μου δημιουργεί κάποιες σκέψεις, μήπως οι Ιρανοί ήθελαν να «ξεφορτωθούν» τον στρατηγό που προαλείφετο για ηγέτης, και σαν πιο βολικό τρόπο βρήκαν την δολοφονία από τις ΗΠΑ, φοβούμενοι πως εάν τον «εξουδετέρωναν» οι ίδιοι θα είχαν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Και έριξαν και μερικές ρουκέτες στους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ αμερικανούς, έτσι για τα μάτια… Και δεν σκοτώθηκε και κανένας! Λέτε;;;;
------------------------------------------
    Το ουκρανικό αεροπλάνο που έπεσε, όλα δείχνουν πως χτυπήθηκε από ιρανικό αντιαεροπορικό βλήμα ρωσικής κατασκευής. Το παραδέχτηκαν πλέον και οι ιρανοί, λέγοντας πως «ήταν ανθρώπινο λάθος»! Και «στο καπάκι» ο Τράμπ δηλώνει πως… «Έ, τέτοια λάθη γίνονται»! Εάν οι επιβάτες ήταν αμερικανοί, θα έλεγε το ίδιο; Αμφιβάλω! Θα άρχιζε τις πολεμικές κραυγες! Όλα είναι σκηνοθετημένα, ρε παιδιά….
------------------------------------------
    Φαίνεται πως οι γιαπωνέζοι είχαν πληροφορίες πως στο «Ολυμπιακό Χωριό» των Ολυμπιακών Αγώνων, στους κοιτώνες και δωματια θα γινόταν ακατονόμαστα όργια και «παρτούζες». Έτσι λοιπόν, το εξόπλισαν με… χαρτονένια κρεβάτια, που έιναι μόνο για ύπνο και σέξ δύο ατόμων! Στους παραπάνω, σπάζει! Αλήθεια, μέτρησαν τα σωματομετρικά στοιχεία των αθλητών; Γιατί, άλλο είναι να «το κάνουν» δυό σφυροβόλοι ή αθλητές «σούμο» και άλλο δυό της ρυθμικής ή του Μαραθωνίου.
------------------------------------------
    Να λοιπόν,που έχω δίκιο ακούγοντας μουσική μόνο της δεκαετίας ’60! Και ας με λένε τα παιδιά μου… «κολλημένο». Το δημοσίευμα, ανταποκρίνεται στην αλήθεια!
------------------------------------------
   Όλοι περιμένουν την απόφαση με την «πιλοτική δίκη» στο ΣτΕ, που έγινε. Μου φαίνεται πως θα περιμένουν αρκετά…..
------------------------------------------
    Έχουν δίκιο εκείστην Λέσβο για το λαθρομεταναστευτικό όπως έχουν δίκιο σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Όμως, ένα ερώτημα: Τι ψήφισαν ( και ψηφίζουν συνήθως) στη Λέσβο; Αυτό λύνει κάποιες απορίες!
------------------------------------------
    Τι σχέση έχουν οι ντομάτες που διαλέγουν οι ηλικιωμενοι της φωτογραφίας με τα αναδρομικά; Μα, νομίζω πως είναι αυτονόητο. Διαλέγουν τις πιο ώριμες, για να κάνουν καλύτερη δουλειά, αφού «θα τους πάρουν με τις ντομάτες» όλους αυτούς τους υπευθύνους που κωλυσιεργούν και κωλοβαρούν, για να μην δώσουν πίσω τα κλεμένα!
------------------------------------------
    Τι δουλειά έχει το δημοσίευμα με την επιστολή της «Λιβύης» στον ΟΗΕ που καταγγέλει την Ελλάδα, στην  ενότητα « Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ»; Μα, δόξα τω Θεώ, έχουμε αρκετούς «καλούς γειτόνους»…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου