Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Διαμονή στο Σινικό Τείχος…


Διαμονή στο Σινικό Τείχος…
    Αν η επίσκεψη στο Σινικό Τείχος είναι ένα ονειρικό ταξίδι για εσάς, έχετε τη δυνατότητα να κάνε το όνειρό σας πραγματικότητα και να διανυκτερεύσετε εκεί για ένα βράδυ.
    Η Airbnb συνεργάστηκε με την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Πεκίνου για να εντάξει το Σινικό Τείχος στους χώρους φιλοξενίας της πλατφόρμας ως μια προσωρινή επιλογή διαμονής. Ωστόσο, η πραγματοποίηση μιας κράτησης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.
    Συνεργαζόμενοι με τους ιστορικούς και με όσους ασχολούνται με συντηρήσεις σε διάφορα μνημεία στο Πεκίνο, η ομάδα της Airbnb μετέτρεψε με προσοχή έναν τμήμα ενός παρατηρητηρίου του Σινικού Τείχους σε μια προσωρινή σουίτα με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, τραπεζαρία και καθιστικό. Η υπερυψωμένη δομή του παρατηρητηρίου προσφέρει θέα 360 μοιρών στον υπόλοιπο Τείχος και στη γύρω περιοχή.
     «Γνωστό ως ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά έργα στην ανθρώπινη ιστορία, το Σινικό Τείχος χτίστηκε ως σύνορο για την προστασία των κινεζικών κρατών από τις επιδρομές πριν από χιλιάδες χρόνια», αναφέρει σε ανάρτησή της η Airbnb. «Σήμερα θεωρείται ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες ημερησίως». Αυτή η ιδιαίτερη συνεργασία της Airbnb και των ιθυνόντων της Τουριστικής Ανάπτυξης του Πεκίνου ολοκληρώθηκε για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τουρίστες στην Κίνα, προβάλλοντας την πιο διάσημη εικόνα της.

    Η Airbnb θα επιλέξει τέσσερις νικητές (που μπορούν να φέρουν έναν επισκέπτη ο καθένας) και να διανυκτερεύσουν στο Σινικό Τείχος, με βάση τις απαντήσεις που θα δοθούν από το κοινό σε έναν διαγωνισμό γνώσεων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής, κάθε νικητής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να βιώσει διαφορετικές παραδοσιακές πτυχές του κινεζικού πολιτισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν πεζοπορία στο Σινικό Τείχος και να απολαύσουν ένα γκουρμέ δείπνο συνοδευόμενο από κινεζική μουσική. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τις 11 Αυγούστου του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου