Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ο μονόδρομος για τη Νέα Ελλάδα


Ο μονόδρομος για τη Νέα Ελλάδα
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
(Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)
Site: www.syndesmosee.org
Β΄ αντιπρόεδρος (Αναπληρ. προέδρου)
Αθήνα,  1  Αυγ.  2018
            Στρατηγέ
            Διαβάσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα αναγράφονται στο ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ  της 25ης  Ιουλίου 2018 και έχουν σχέση με το κόμμα μας, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας. Λάβαμε υπόψη μας και τα όσα σε προηγούμενους χρόνους  έχετε γράψει για το κόμμα μας. Επίσης  σας γνωρίζουμε πως είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με όσα γράψατε για τις καταστροφικές φωτιές και τις αιτίες που τις προκάλεσαν. Θα διαφωνήσουμε όμως με όσα γράφετε ως προς το μέλλον  του κόμματος και του Συνασπισμού που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Θα ανατρέξουμε σε δύο παροιμίες: «Λέγε, λέγε το κοπέλι , κάνει την Κυρά να θέλει». Η δεύτερη, μάλλον slogan είναι, «Ο επιμένων ΕΛΛΗ  ΝΙΚΑ».
            Διαπιστώνουμε λοιπόν, εμείς οι αναγνώστες σας, πως δεν είσθε σύμφωνος με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Άλλωστε κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δε θα μπορούσε να είναι, γιατί οι πρακτικές της μεταπολίτευσης οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της Πατρίδας μας.
            Όμως ποιοι κυβέρνησαν τα χρόνια της μεταπολίτευσης, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης. Έχουν αυτοί οι δύο και μία ακόμη ευθύνη, το να μας κυβερνούν σήμερα οι κομουνιστές.  Αν αυτοί οι δύο λειτουργούσαν ως  πραγματικοί κυβερνήτες με στόχους και όραμα για μια καλύτερη Πατρίδα και όχι ως αριστερίζοντες διαχειριστές της εξουσίας, ο ευρισκόμενος σε απόγνωση Έλληνας δε θα ψήφιζε την καταστροφή δηλ. το ΣΥΡΙΖΑ. Τους ακραίους, επικίνδυνους λαϊκιστές.
            Άντε και βγήκε στην εξουσία η ΝΔ, που κατά πάσα πιθανότητα θα εκλεγεί στις επόμενες εκλογές, τι διαφορετικό θα κάνει από αυτό που έκανε όταν ήταν στην εξουσία πριν μερικά χρόνια ; Απλά ο κυβερνήτης δε θα λέγεται Καραμανλής, δε θα λέγεται Σαμαράς, αλλά θα λέγεται Μητσοτάκης, δηλ «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Θα μου πείτε μεταξύ πολλών κακών, το μη χείρον βέλτιστον. Αυτό προσδοκούμε σαν Έλληνες,  το καλύτερο κακό ;
            Αγαπητέ Νίκο, ξέρεις πολύ καλά  πως για τη ριζική αναγέννηση της Πατρίδας μας απαιτείται  να υπάρχουν στο τιμόνι της ικανοί και αποφασιστικοί άνθρωποι, όπως οι στρατιωτικοί  και οι πετυχημένοι τεχνοκράτες όλων των κλάδων, που δε λειτουργούν για το συμφέρον της τσέπης τους, αλλά για μια περήφανη Πατρίδα με χαμογελαστούς Ελληνίδες και Έλληνες που παράγουν. Η Ελλάδα και οι Έλληνες χρειάζονται μια τεράστια, ριζική, εκ βάθρων αλλαγή. Πραγματική, ουσιαστική  ίδρυση  Νέου Κράτους σύγχρονου, παραγωγικού, διαρκώς αναπτυσσόμενου, δίκαιου, αποτελεσματικού, που φροντίζει τα παιδιά του, πιστού στις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Θα την κάνουν αυτοί που μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα ; Αλήθεια υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει πως μπορούν ; Έχουν τα  «κότσια», τη δύναμη, το σθένος, την τόλμη και άλλα πολλά που χρειάζονται για να την κάνουν ;  Έχουν ;
            Είναι μονόδρομος να μας στηρίξετε – υποστηρίξετε γιατί όχι και να μας διαφημίσετε, έστω και με έμμεσο τρόπο, μια και διαπιστώνω πως πραγματικά αγαπάτε την  Ελλάδα μας.  Όχι όμως λειτουργώντας μια στο καρφί και μια στο πέταλο, αλλά φανερά και λεβέντικα, το έχει  ανάγκη η Πατρίδα, το έχουν ανάγκη όλοι οι Έλληνες.
            Προσπαθούμε να κάνουμε έναν υγιή Συνασπισμό Πατριωτικών κομμάτων από όλα τα χρώματα, με στελέχη που αγαπούν την Πατρίδα όχι υποκριτικά, αλλά πραγματικά. Μας βάζετε με έμμεσο τρόπο τρικλοποδιές λέγοντας πως αυτό είναι δύσκολο. Δε θα διαφωνήσουμε, είναι παρά πολύ δύσκολο. Όμως τα δύσκολα τα κάνουν οι λίγοι, οι ξεχωριστοί, οι διαφορετικοί. Τα εύκολα οι πολλοί, σχεδόν όλοι,  που οδήγησαν την Πατρίδα στην πτώχευση και στην παγκόσμια ταπείνωση.
            Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε ότι το slogan της επιτυχίας του Αμερικανικού Έθνους(Έθνος το ονομάζουν, το πιστεύουν και είναι) είναι το  «Τίποτε δεν είναι αδύνατο, όλα είναι πραγματοποιήσιμα».  Μπορεί να γίνει και δικό μας.  Αρκεί  να έχουμε υψηλό ηθικό, πίστη δηλ σε εμάς τους ίδιους, στις δυνατότητες των Ελλήνων που είναι πολύ μεγάλες και στο στόχο – όραμά μας. Τότε να δείτε το αποτέλεσμα Στρατηγέ μου. Λαμπερό, αστραφτερό, δημιουργικό, παραγωγικό, περήφανο για την  Ελλάδα και τους Έλληνες.
            Βοηθήστε λοιπόν, θα προσφέρετε πραγματικό έργο στην Πατρίδα και στους Έλληνες που στενάζουν. Ελάτε να φτιάξουμε μια Ελλάδα που θα τη σέβονται, θα την εκτιμούν, θα τη μιμούνται, όπως τα παλιά εκείνα χρόνια όλα  τα κράτη και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη.   ΜΟΝΟ όλοι μαζί, ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Πάντα φίλος
Γιώργος Τσακίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου