Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/8/2018)
Ανδρέας
    Ρεαλιστική η πρόταση του ΥΠΕΞ Σερβίας για ανταλλαγή περιοχών με τον πληθυσμό τους με το Κόσσοβο. Οι Σέρβοι της Μητροβίτσας να ενταχθούν στη Σερβία και οι Αλβανοί του Πρέσεβο να ενταχθούν στους Κοσοβάρους. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά, και με την έγκριση ή ανοχή όλων! Αυτά, για εμάς τους ουδέτερους. Οι ίδιοι όμως, συμφωνούν; Πιθανώτατα ,ναι!
----------------------------------------
    Μπορεί το σώμα να γερνά, όμως η ψυχή παραμένει νέα! Και έτσι πρέπει! Απόλυτα λογικό το να την «κοπανήσουν» από το γηροκομείο για να πάνε σε συναυλία χέβυ μέταλ, στη Γερμανία! Αφού αυτή η μουσική τους ξανανιώνει, τους θυμίζει τα παλιά τους με τις τόσες αναμνήσεις, ναι, καλά έκαναν και πήγαν! Και άμα τέλειωνε η συναυλία, θα γυρνούσαν πίσω. Και εάν συνέβαινε κάτι μοιραίο και «έφευγαν’, έ θα έφευγαν ευτυχισμένοι! Τι δουλειά είχε η αστυνομία να τους γυρίσει πίσω πρίν από το τέλος της συναυλίας;;;;
----------------------------------------
    Το ΠΑΣΟΚ, προεκλογικά, σε εφαρμογή του άσματος της Σωτηρίας Μπέλλου «Με αεροπλάνα και βαπόρια…» και με ιθύνοντα νού δημοσιογραφίνα της Θεσσαλονίκης, έφερνε στην Ελλάδα με ταυτότητα και εκλογικό βιβλιάριο ΕΤΟΙΜΟ, του κόσμου τους «δήθεν» ρωσοπόντιους, Τσετσένους, Γεωργιανούς, Αζέρους και όλο το κακό συναπάντημα, και πέτυχε το σκοπό του. Κέρδισε τις εκλογές! Το ίδιο κόλπο, δεν μπορούν να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά…. μπορούν να «βαφτίσουν» ‘ελληνες 800.000 αλλοδαπούς που παρεπιδημούν στην χώρα μας, για να τους ψηφίσουν από… ευγνωμοσύνη! Άτιμο πράγμα η πολιτική… Άτιμοι και οι πολιτικοί!!!
----------------------------------------
    Καθόλου δεν μου αρέσει η διαφαινόμενη «κόντρα» μεταξύ ΕΑΑΣ και ΠΟΣ. Ενώ έπρεπε να υπάρχει συνεργασία μεταξύ του κατ’ εξοχήν εκπροσώπου των αποστράτων ( ΕΑΑΣ) και της Ομοσπονδίας ( ΠΟΣ) η οποία κατά τη γνώμη μου έχει προσφέρει πολλά στα οικονομικά θέματα μέχρι τώρα λόγω τεχνογνωσίας, ξεκίνησε «πετροπόλεμος»! Και ύστερα μου λές Μαριώ μου, γιατί δεν σου γράφω….. Αυτά μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου