Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/8/2018)
Ανδρέας
    Παραιτήθηκε ο Τόσκας! Έ, και;;;; Βρέθηκε «αποδιοπομπαίος τράγος» και λύθηκαν τα προβλήματα; Όλα καλά τωρα; Εγώ θα περίμενα μια ΟΜΑΔΙΚΗ παραίτηση όλων των αρμοδίων και επομένως υπευθύνων. Τώρα, απλώς, έχουμε έναν….. αντιστασιακό λιγώτερο.
------------------------------------------------
    Μια φορά και ένα καιρό, ήταν ένα καράβι – σκυλοπνίχτης κατά το κοινώς λεγόμενο. Αυτό, πήγαινε – δεν πήγαινε, όμως η εταιρεία του το έστελνε σε ταξίδια. Μια φορά λοιπόν, έπιασε λίγο κύμα, και το καράβι βούλιαξε! Και πνίγηκαν και καμπόσοι! Ο καπετάνιος σώθηκε, αλλά όλοι τον κατηγορούσαν, γιατί δεν είχε σωσίβια λέμβο στο πλοίο! Μήπως σας φέρνει κάτι στο μυαλό; Τις φωτίες, λόγου χάριν. Έφταιγαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όμως…. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ! Αυτούς, τους κατηγορούμε γιατί δεν είχαν σωσίβια λέμβο! Για να είμαστε δίκαιοι….
------------------------------------------------
    Και είπεν ο Χρήστος Σπίρτζης- Βελουχιώτης: «Όταν ο πρωθυπουργός λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, τί άλλο θέλετε; Η συγγνώμη ακούστηκε πολλές φορές» !!! Αλήθεια, θέλουμε τίποτα άλλο; «ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» λέει ο σοφός λαός . Μόνο που το «σοφός» αμφισβητείται, γιατί, εάν ήταν, δεν θα μας είχε φορτώσει τους ΣΥΡΙΖΑιους…..  
------------------------------------------------
    Τι γίνεται με τους λαθρομετανάστες; Μέρες έχω να διαβάσω κάτι, εκτός από καυγάδες και φονικά μεταξύ τους. Συνεχίζουν να έρχονται ή περιμένουν να περάσουν οι … διακοπές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου