Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2018)
Ανδρέας
    Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Εφήβων στο πόλο, για  την κατάκτηση της πρώτης θέσεως και του χρυσού μεταλίου στο Παγκόσμιο Εφηβικό Πρωτάθλημα. Μια θέση που για εμένα είναι φυσιολογική, αφού η Ελλάδα της θάλασσας πρεπει να είναι πρώτη σε όλα τα θαλασσινα σπόρ, όπως και είναι. Καλή συνέχεια παιδιά, και ευτυχία μας θα είναι να σας δούμε πρώτους και στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών.
---------------------------------------
    Τελικά, όλοι οι μεγάλοι άνδρες έχουν τις φαντασιώσεις τους. Ο μέγας Καρανίκας, με την Μενεγάκη. Τώρα, μας προκύπτει και ο μέγας Τσακαλώτος, με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Θα σας έλεγα και τη δική μου, αλλά είναι πλέον 76 χρονών…..
---------------------------------------
    Ο Θεός να τον συγχωρέσει τον άνθρωπο, ( τον Κόφι Ανάν) αλλά πολλά «λιβανίσματα» διαβάζω εδώ και εκεί. Και πάλι η μνήμη είναι γυμνοσάλιαγκα ( λενε πως δεν έχει μνήμη). Διαφορετικά, δεν εξηγείται το ότι ξεχάσαν όλοι το διαβόητο «Σχέδιο Ανάν» με το οποίο ο  συγκεκριμένος μακαρίτης προσπαθούσε να «τσουβαλιάσει» την Κύπρο ολόκληρη, και καλά που βρέθηκε ο Παπαδόπουλος να αντιδράσει. Όλοι οι άλλοι είπαν «ναι».
---------------------------------------
    Τι περιμένετε, να σας γράψω για το σπίτι που νοίκιασε για τις διακοπές ο «Πινόκιο»; Άδικα περιμένετε. Όχι και τόσο «κατινισμός». Στο κάτω – κάτω, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρωθυπουργός είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου