Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/8/2018)
Ανδρέας
    Μπράβο και συγχαρητήρια και στην Μαρία Μπελιμπασάκη, για το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στα 400 μέτρα γυναικών στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου. Ακόμα μια επιτυχία, που μας κάνει υπερήφανους. Ευχές για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.
-----------------------------------
    Αυτή η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ ΟΙΕΛΕ και Σαμαρά για την δίκαιη ή όχι απόλυση της καθηγήτριας που ατυχώς έφυγε πλέον από τη ζωή, κάπου με «ξυνίζει». Και αυτό, γιατί είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία της ΟΙΕΛΕ. Ο φίλος μου ο Γιώργος, πάντα μου ζητάει να «παίρνω θέση» σε αρκετές περιπτώσεις. Έ, σε αυτήν δεν παίρνω θέση, και βάζω και τις δύο απόψεις.
-----------------------------------
    Μάλλον δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα, όσοι κατακρίνουν το 4ο αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ. Με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει με τους «7» της Ά ΕΘΝΙΚΗΣ, με την Β΄ΕΘΝΙΚΗ, με την Α2 ΕΘΝΙΚΗ στο μπάσκετ και διάφορα άλλα, θεωρώ πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη αθλητικού καναλιού. Το ότι θα «βολευτούν» και πάλι ένα σωρό ΣΥΡΙΖΑοι, είναι άλλο θέμα. Νομίζω, πως η τροποποίηση των προγραμμάτων των άλλων 3 καναλιών ( το HD δεν είναι άλλο κανάλι) θα ήταν αρκετά δύσκολη. Τουλάχιστον, ας ευχηθούμε να λειτουργήσει σωστά….
-----------------------------------
    Πολύ ενδιαφέρον θα έχουν αυτά που ισχυρίζεται ο Τράμπ πως θα κάνει, εάν οι Τούρκοι δεν ελευθερώσουν τον πάστορα και τους άλλους «…μέχρι τις 6 το απόγευμα». Πολύ καουμποϊλίκι πουλάει. Τι θα τους κανει; Το μόνο που μπορεί είναι οικονομικά μέτρα και άρνηση εξοπλισμών. Προσωπικά, δεν φαντάζομαι ότι οι Τούρκοι θα υποκύψουν, ασχέτως επιπτώσεων. Καλό για εμάς…. Κακό για τους Στρατιωτικούς μας στην Αδριανούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου