Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/8/2018)
Ανδρέας
    Μπράβο και συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας, την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου. Αυτές, πήραν ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλιο! Όλοι μας, γνωρίζοντας την αξία των αθλητριών μας, το περιμέναμε. Αυτό όμως, δεν μειώνει την χαρά μας.
-----------------------------------
    Τι σημαίνει «δέσμευση» για τους πολιτικούς; Εάν δεν ξέρετε, ρωτήστε την Αχτσιόγλου, ξέρει καλά! Δέσμευση είναι να δεσμεύεσαι ότι θα κάνεις κάτι μέχρι μια ημερομηνία, και όταν έρχεται αυτή, να επαναδεσμεύεσαι ότι θα το κάνεις σε άλλη ημερομηνία αργότερα, και όταν έρθει και αυτή, επαναματαξαναδεσμεύεσαι ότι…. Με άλλα ΄λόγια, «parole, parple, parole» που τραγουδούσε η αξέχαστη Δαλιδά….
-----------------------------------
    Για να κυριολεκτούμε, ο νόμος για τα ΤΑΞΙ, δεν απαγορεύει τα ηλεκτρικά. Απλώς, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!
-----------------------------------
    Αρχίζει το μάτς, αδειάσαν οι δρόμοι… Έτσι θα λέγαμε κάποτε, πριν 20 – 30 χρόνια, όταν οι ομάδες μας εκτός από το όνομα, είχαν και Έλληνες παίκτες. Πολύ εύστοχα, και με βάση τι τι σημαίνει, μια ομάδα από αυτές ( οποιαδήποτε) θα μπορούσε να λέγεται…. ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ!
-----------------------------------
    Βγαίνουμε από τα μνημόνια, έ;;;;; Άντε καλά!!!!!!!
-----------------------------------
    Ελπίζω πως ο Καμμένος θα κάνει όσα λέει για το σκοπιανό. Τα έχει ξαναπεί, και είναι σωστή θέση. Μπορεί να περιμέναμε «διαζύγιο» μετά τη συμφωνία, αλλά και έτσι, καλά είναι. Το μόνο κακό, είναι πως ακόμα κυβερνά το ΣΥΡΙΖΑ και ο Πινόκιο, με ό τι καταστροφικό συνεπάγεται καθημερινά αυτό…. Και δημιουργεί και άλλοθι για την επόμενη κυβέρνηση, που, όποια και αν είναι, θα πεί το περιβόητο «Παραλάβαμε καμμένη γή..» και αυτή τη φορά θα κυριολεκτεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου