Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/8/2018)
Ανδρέας
    Μπράβο και συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στους Πανευρωπαικούς Αγώνες Ανοικτού Στίβου. Πολύ μεγάλη, και καθόλου τυχαία διάκριση. Και πάλι μπράβο!
-----------------------------------
    Κάθε βδομάδα, εμφανίζονται και 4-5 ταινίες στην πόλη. Μην παρασύρεστε όμως, εάν δεν θέλετε να χάσετε κάποιες ώρες και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Και τα δύο σημαντικά! Στα υπόψη, πως «κυκλοφορούν» αρκετές ταινίες για… κουλτουριάρηδες, από αυτές που στα νιάτα μου τις λέγαμε «ΠΑΛΟΥΚΕΣ» και αργότερα «ΦΕΣΙΑ». Πρίν ξεκινήσετε, μελετήστε το λιγάκι…. Εκτός και εάν θέλετε να παραστήσετε τον.. «δήθεν»!
-----------------------------------
    Και άλλα είδη επιδομάτων ανεργίας! Κανονικά, θα ήταν καλή είδηση, όμως, όπως έχουμε καταντήσει, το «φιλοδώρημα» του ΟΑΕΔ, για όσο διαρκεί, απλώς επιτρέπει να μην πεθάνεις από την πείναι. Ας είναι καλά οι στενοί συγγενείς που συνδράμουν όσο μπορούν. Φωτιά και Τσεκούρι σε όλους όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
-----------------------------------
    Ποιος είπε ότι οι φόροι, έστω και κάποιοι από αυτούς, θα μειωθούν ή θα φύγουν; Όποιος το είπε, «πλανάται πλάνην οικτράν» ή «τον εμειδίασαν μειδίαμα πλάνο» κατά την παραφιλολογία. Εφ όσον οι φόροι πληρώνονται και αυτοί που τους υπέβαλαν κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ μέχρι όπου πάει. Πού πάει; Δυστυχώς, δεν ξέρω.
-----------------------------------
    Και ρωτάει παρακάτω ο αρθρογράφος στον τίτλο του: «Τι σόι άνθρωποι είναι ετούτοι;». Κάνει λάθος. Όποιος περπατάει στα δύο και μιλάει, δεν πά να πεί ότι είναι και άνθρωπος. Αυτοί, δεν είναι άνθρωποι. Είναι  απλώς, αριστεροι!
-----------------------------------
    Όχι λοιπόν στα παιδιά και στους νέους η πολλή TV , η πολλή ξάπλα και το πολύ κομπιούτερ. Έχει αποδειχτεί ότι «φυραίνει» το μυαλό Για τους νέους, λέω. Εμείς, ό τι ήταν να πάθουμε, το πάθαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου