Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ
Ασλανίδης Ιωάννης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.
    Τα κόμματα εξουσίας, και όχι μόνο αυτά, για να δώσουν βαρύτητα στις θέσεις των, επικαλούνται ως κίνητρα των προσπαθειών των την υπηρεσία των έναντι του Ελληνικού Λαού εκείνου που τους ψήφισε μόνο, χωρίς να σκεφθούν ότι, όταν η χώρα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να πρυτανεύει η συνισταμένη αίτηση ολόκληρου του Ελληνικού λαού και τίποτα άλλο.
    Η Ελλάδα στο παρελθόν είχε εργοστάσια, στα οποία εργάζοντο χιλιάδες άνθρωποι, έκαμαν εξαγωγές ελληνικών προϊόντων ελληνικής κατασκευής, ακόμη και ηλεκτρικές συσκευές (Πίτσος, Izola κ.λπ.). Υπ’ όψιν και το ΝΑΤΟ ακόμη κάποτε έδιδε παραγγελίες πυρομαχικών στα Ελληνικά Πυριτιδοποιεία, πού είναι λοιπόν αυτά; Ποιοι λοιπόν τα διέλυσαν και έχασαν τις δουλειές των οι εργαζόμενοι; Δεν τους ξέρετε; Κοιταχτείτε μεταξύ σας, θα τους βρείτε. Όλα τα κόμματα λίγο ή πολύ συνέβαλλαν,  στην μη πρόοδο της χώρας και την τελικά Καταστροφή αυτής. Διότι! από ό,τι ξέρουμε, μετά την μεταπολίτευση, η Ελλάδα δεν είχε εξωτερικό χρέος, γιατί και πώς έγινε αυτό το τεράστιο εξωτερικό χρέος; Πού πήγαν τα χρήματα αυτά; Πώς κατάντησε η χώρα μας να έχει πολλούς, πάρα πολλούς πάμπλουτους και από την άλλη πλευρά αυτή να είναι ένα πάμπτωχο και καταχρεωμένο κράτος, χάνοντας ακόμη  την αξιοπιστία του και την επικυριαρχία του.
    Φαίνεται η προσπάθεια και το πάθος ν’ ανέλθουν οι Πολιτικοί μας στην εξουσία ή να γίνουν Βουλευτές, και Βολευτές (ουκ ολίγοι) δεν άφηναν περιθώρια σ’ αυτούς για τέτοιες ευαισθησίες για να εκτιμήσουν με εθνική Ελληνική λογική την πραγματικότητα (υπάρχουν βέβαια φωτοφόρες εξαιρέσεις,.).
    Ο Ελληνικός Λαός από αγανάκτηση, έφθασε στο σημείο να φέρει στην εξουσία ένα κόμμα που εκυμαίνετο στο 3% με ιδεοληψίες κόντρα στις από αιώνων αρχές και αξίες του Ελληνικού Λαού, με την ελπίδα μήπως και αλλάξει τίποτε στην επικρατούσα καταστροφική κομματική νοοτροπία. Δυστυχώς, όχι μόνο διαψεύσθηκε, αλλά απεδείχθη το κόμμα αυτό, πολύ χειρότερο και πολύ επικίνδυνο, χωρίς καμία ελπίδα πολιτικής αναβάθμισης της χώρας μας.
    Σήμερα υπάρχουν πολύ αξιόλογοι και ικανοί Έλληνες πολίτες, με αίσθημα προσφοράς και με αρχές και αξίες, που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο τους. Όμως! Δεν ασχολούνται με την πολιτική. Διότι ! εάν μπουν σ’ αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα ή θα πρέπει να προσαρμοστούν με αυτό, άλλως επειδή θα διαφωνήσουν με το κόμμα θα τους αποβάλλει αυτό ή θα φύγουν μόνοι των. 
    Το Σαθρό αυτό πολιτικό σύστημα της χώρας μας έχει πλέον καταρρεύσει και δεν παράγει. Θα πρέπει ν’ αλλάξουν το γρηγορότερο, τρόπο σκέπτεσθαι οι πολιτικοί μας, προτού να είναι αργά για την χώρα μας. Θα πρέπει να αναβαθμισθεί το πνευματικό, ηγετικό, πατριωτικό και ουσιαστικών αρχών και αξιών πολιτικό επίπεδο, να υπάρχουν πρότυπα, που θα πρέπει να προβάλλονται πολιτικών, επιστημόνων και λοιπών εξουσιών προσωπικότητες, με τα οποία πρέπει η νεολαία μας να μεγαλώνει και να «διδάσκεται». Και! όχι με αγώνες αντιπαράθεσης με τα όργανα επιβολής των νόμων της Δημοκρατίας μας. Η Πατρίδα μας κύριοι κινδυνεύει να μην έχει πλέον μέλλον.
    Έσπειραν τα κόμματα μηδενισμό και αμοραλισμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη, χωρίς ντροπή και τώρα δυστυχώς θερίζει τις συνέπειες ο μη προνομιούχος Ελληνικός λαός.
    Στον πολιτικό μας τοπίο, σε μία Δημοκρατική Χώρα καμία αντιπολίτευση της χώρας, ουδέποτε συνεχάρη δημοσίως την όποια Κυβέρνηση, έστω βρε αδελφέ για ένα θέμα, ακόμη και όταν αυτό ήταν πρόταση αντιπολίτευσης· ενώ βλέπουμε σε άλλη χώρα να βγαίνει ο πρόεδρος κόμματος που έχασε τις εκλογές· αφού συγχαίρει τον πολιτικά αντίπαλο και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του λέει: «… από σήμερα Πρόεδρος της χώρας είναι ο τάδε, εμείς οφείλουμε να τον βοηθήσουμε στο έργο του». Έφτασε η ώρα, αυτή η νοοτροπία κάποτε να εφαρμοσθεί και στον τόπο μας που γέννησε την Δημοκρατία. Φθάνει πλέον ο διχασμός, αυτός μέχρι σήμερα μας αφάνιζε, μας κατάστρεψε και τώρα κινδυνεύουμε να μας τεμαχίσει την Χώρα, να μας διαλύσει, να διώξει τους Έλληνες από την πατρίδα των και να εγκαταστήσει σ’ αυτήν κάθε είδος αλλόφρονα, αλλόθρησκο, ανθέλληνα και εγκληματία.
    Τι να περιμένει πλέον, ο Σκεπτόμενος Έλληνας Πολίτης από μία τέτοια συνεχιζόμενη, δυστυχώς, πολιτική νοοτροπία, η οποία έχει φθάσει την Ιστορική αυτή χώρα, από πάσης πλευράς στο ναδίρ,Τίποτε. Μια χώρα με χαρισματικό πλούτο από τον θεό (Ήλιο, φως, θάλασσα, αέρα, υπέδαφος, νησιά, ακρογιαλιές, άξιους Έλληνες), δεν είναι κρίμα να την καταντήσουμε έτσι; Δεν νοιώθετε, αγαπητοί μου Έλληνες πολιτικοί, το μέγεθος της ευθύνης σας;
    Ο πολιτικός χώρος της Πατρίδος χρειάζεται νέους Πολιτικούς με αρχές και αξίες, με αγάπη και πάθος στην Δημιουργία, στα Εθνικά ιδεώδη, στην αγάπη προς την Πατρίδα και τον λαό μας.    Επειδή η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ευχηθούμε με πίστη και Ελπίδα, στα δύσκολα αυτά χρόνια ιδεολογικής, κοινωνικής, πνευματικής και οικονομικής δοκιμασίας της χώρας μας, να έλθει κάποτε η γενιά εκείνη των καταξιωμένων Ελλήνων πολιτικών με Αρχές και Αξίες που θα απαλλάξει τους Έλληνες από την κατάρα της διχόνοιας, θα δογματίσει τα πολλά ΕΓΩ σε ΕΜΕΙΣ και θα κάμει το δένδρο της Πατρίδος μας να παραμείνει παντοτινά Αειθαλές και Ζείδωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου