Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Χωρίς τον Τσίπρα συζητούν για το μεταναστευτικό Μακρόν, Μέρκελ, Ραχόι και ΤζεντιλόνιΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Και με απόφαση του ΣτΕ ! )
Χωρίς τον Τσίπρα συζητούν για το μεταναστευτικό Μακρόν, Μέρκελ, Ραχόι και Τζεντιλόνι
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος 
    Χωρίς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντώνται ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, τον Ισπανό πρωθυπουργό, Μαριάνο Ραχόι και τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν θέματα που αφορούν την μετανάστευση, την οικονομία και την άμυνα. Μπορεί η Ελλάδα να πλήττεται περισσότερα από το μεταναστευτικό, ωστόσο η χώρα μας απουσιάζει από αυτή την συνάντηση, παρότι μόλις χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, δήλωνε «η Ελλάδα και η Ιταλία δεν μπορούν να σηκώσουν μόνες το βάρος της προσφυγικής κρίσης». 
    Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγο μετά το ταξίδι του Μακρόν, από τις 23 ως τις 25 Αυγούστου σε Αυστρία, Ρουμανία και Βουλγαρία στην διάρκεια του οποίου ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε τα σχέδιά του να εργαστεί προς την κατεύθυνση για μια ισχυρότερη ΕΕ και επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της Γαλλίας να διευρύνει την συνεργασία με τις χώρες που επισκέφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου