Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Αμαλιάδα: Εργοδότης πλήρωσε χρωστούμενα μεροκάματα σε χασίς αντί για χρήματα



Αμαλιάδα: Εργοδότης πλήρωσε χρωστούμενα μεροκάματα σε χασίς αντί για χρήματα
http://www.iefimerida.gr/
    Με χασίς αντί για χρήματα πληρώθηκαν το μεροκάματό τους τέσσερις Πακιστανοί, που εργάστηκαν σε αγροτική καλλιέργεια σε περιοχή του δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα.
    Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ύστερα από πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών από το Πακιστάν, ηλικίας 26 ετών, 25 ετών, 26 ετών και 39 ετών
    Η σύλληψή τους έγινε στην τοπική κοινότητα Αυγείου του δήμου Ήλιδας, όπου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι τέσσερις συλληφθέντες και εργάζονται σε καλλιέργειες με πιπέρι.
    Στην κατοχή των τεσσάρων Πακιστανών βρέθηκαν 215 γραμμάρια φρέσκιας κάνναβης. Οι τέσσερις Πακιστανοί υποστήριξαν ότι ο εργοδότης τους στις καλλιέργειες, αντί να τους πληρώσει με χρήματα τα τέσσερα μεροκάματα που τους όφειλε, τους πλήρωσε με κάνναβη.
    Κάτι που το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, αφού όπως υποστήριξαν και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγοράσει από τον ίδιο άνθρωπο κάνναβη για να δική τους χρήση.
    Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προχώρησαν σε νέα επιχείρηση και το μεσημέρι της Πέμπτης συνέλαβαν τον 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις πλήρωσε τους αλλοδαπούς με κάνναβη. 
    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος παραδέχτηκε ότι έδωσε κάνναβη στους αλλοδαπούς και συγκεκριμένα ότι τους την προσέφερε.
    Ο ίδιος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για υποθέσεις παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, ωστόσο σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του και σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών και την Παρασκευή όλοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

1 σχόλιο: