Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΣΣΑΣ



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΣΣΑΣ
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
Email:vdiamantidis@yahoo.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΣΣΑΣ
    Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας κλείνει και τυπικά ένας μακροχρόνιος κύκλος προσπάθειας, αγωνίας, επιμονής και συστηματικής μελέτης για τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
    Θα θέλαμε  να εκφράσουμε ως Απόφοιτοι ΣΣΑΣ τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των συναδέλφων αποφοίτων  της ΣΣΑΣ και ΣΙΣ που κατάφεραν ύστερα από κόπους ετών να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
    Ευχόμαστε  καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή τους.  
    Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους  γονείς, τους κηδεμόνες και παππούδες  των μαθητών που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και την ουσιαστική καθοδήγησή τους υποστήριξαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια των παιδιών και εγγονών προς την επιτυχία.
     Θα θέλαμε  να απευθυνθούμε  και σ’ εκείνους τους μαθητές που, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή.
    Η εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων δεν εξαντλείται στην επιτυχία των πανελλαδικών εξετάσεων.   Αντίθετα, θα θέλαμε  να τους διαβεβαιώσουμε  ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική καταξίωση. Με συστηματική προσπάθεια, αφοσίωση και επιμονή κάθε εκπαιδευτικός και επαγγελματικός στόχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Προς τους   ΝΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΣΑΣ
    Τέλος ,στους νέους  μαθητές   της  Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)
    Θέλουμε κατ’ αρχάς να σας εκφράσουμε  τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και να σας ευχηθούμε  καλές και παραγωγικές σπουδές.
    Η σημερινή διαβεβαίωση αποτελεί το επιστέγασμα των σκληρών προσπαθειών σας, και σηματοδοτεί την έναρξη της ενεργούς προσφοράς σας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο ως στρατιώτες αλλά και ως επιστήμονες    που είναι διπλό το φορτίο των σπουδών σας .
    Επιλέξατε να βάλετε την τιμημένη στολή του στρατιωτικού και να υπηρετήσετε την ύψιστη αποστολή της προάσπισης της ελευθερίας και της κυριαρχίας της πατρίδας, με ευπρέπεια, θάρρος, και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
    Η υψηλή ακαδημαϊκή  εκπαίδευση  στο ΑΠΘ και στρατιωτική εκπαίδευση στην ΣΣΑΣ  που θα λάβετε, θα σας οπλίσουν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να πορευθείτε με επιτυχία στη νέα σας σταδιοδρομία  ως Αξιωματικοί και επιστήμονες. Η  ψηλή βαθμολογία που πετύχατε στις πανελλήνιες εξετάσεις αποδεικνύει   για ακόμα μια χρονιά ότι είστε άριστοι των αρίστων .
    Η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη. Θα κληθείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να επιδείξετε υπευθυνότητα, πειθαρχία και πίστη στο καθήκον, αξιοπρέπεια και ηγετικές ικανότητες. Αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις ως ευκαιρία για να ανακαλύψετε τις ψυχικές, πνευματικές και σωματικές σας δυνάμεις.
    Θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό θα φανεί πολύ χρήσιμο στη μετέπειτα σταδιοδρομία σας.
    Είμαστε  βέβαιο   ότι θα ανταποκριθείτε πλήρως στις ψηλές απαιτήσεις, αλλά και τις μεγάλες προσδοκίες που εναποθέτει σε σας η πατρίδα ως επιστήμονες και αξιωματικούς.
    Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ  εύχεται  στον καθένα ξεχωριστά υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή σταδιοδρομία στο νέο σας ξεκίνημα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου