Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2017)
Ανδρέας
     Προσοχή οι κολυμβητές στα χημικά των κολυμβητηρίων. Μπορεί να σας κάνουν χαζούς, τυφλούς, και άλλα παρεμφερή. Είναι οι παρενέργειες… Πάρτε παράδειγμα την Αυλωνίτου ! Σαλτάρησε !!!!
----------------------------------------------------
    Όλοι όσοι κάνουμε αυτό που κάνουμε, πρέπει δημόσια να ευχαριστήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί μας δίνει άφθονη τροφή για «ειδήσεις», σχολιασμούς κτλ, με όσα λένε ή κάνουν μέλη του με δημόσιες θέσεις. Παλαιότερα είχαμε τον Φίλη, την κυρα-Τασία, την απαράμιλλη Ζωή, την Γεροβασίλη ( τώρα «κληρώθηκε» σε άλλη θέση ) κτλ. Τώρα έχουμε τον Πολάκη, τον Παππά, τον Κοντονή ( όψιμα «ζωήρεψε» και αυτός ) τον Γαβρόγλου, τον Βούτση, την Αυλωνίτου, τον Τζανακόπουλο, ( λόγω θέσης είναι υποχρεωμένος να λέει καλαμακίες ), τον Σπίρτζη, και πολλούς ακόμα μέχρι τον Καρανίκα, που αδιάλειπτα μας διασκεδάζουν, μας εξοργίζουν, μας «τσιτώνουν», και μας δίνουν καθημερινή τροφή…. Θα έλεγα να τους έχει ο Θεός καλά, αλλά αυτοί δεν έχουν θεό παρά μόνο τον Ιωσήφ και τον Άρη…. Εννοείται πως υπάρχουν και γαλάζιοι, πράσινοι και εμπριμέ «διασκεδαστές»…. Ας μην βιάζονται, θα έρθει και η δική τους ώρα !
----------------------------------------------------
    Ολόκληρη Goldman Sachs διαπιστώνει με παράπονο, πως δέν ενσωματώνονται οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα…. Πολύ θα το ήθελε! Πώς να ενσωματωθούν αταίριαστα πράγματα; Όταν έχεις αίμα IV (-), μπορείς να κάνεις μετάγγιση με Α (+);;; Το νερό με το λάδι ανακατεύονται;
----------------------------------------------------
    Πόσοι Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν στις ενδεκάδες των ομάδων της Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (6), ΑΠΟΛΛΩΝ (5), ΞΑΝΘΗ (4), ΛΑΜΙΑ (5), ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.(5), ΓΙΑΝΝΕΝΑ (9 !!!!!!!!!), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4), ΑΕΛ (3), ΑΕΚ (3), ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (5), ΚΕΡΚΥΡΑ (7 !!! ), ΠΑΟΚ (2 !!!!!!!!!!! ), ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (5), ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (4), ΠΑΟ (4). Μόνο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, η ΚΕΡΚΥΡΑ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κράτησαν την αξιοπρέπειά τους. Οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι ελληνικές ομάδες; Έτσι ισχυρίζονται… Όσο για τις υπόλοιπες, το μέλλον θα δείξει, εάν οι 4-5 Έλληνες γίνουν 1-2 ή 7-8! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου