Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Συμπληρώνονται 68 χρόνια μετά την νίκη των πραγματικών δημοκρατικών δυνάμεων του Έθνους κατά των ξενοκίνητων συμμοριτών του ΚΚΕ. Είναι περισσότερο αναγκαίο παρά ποτέ να συγκεντρωθούμε και να εορτάσουμε την συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών στον Γράμμο και Βίτσι και να ειπωθούν δημόσια οι αλήθειες για τα εγκλήματα και τις προδοσίες του ΚΚΕ κατά του ελληνικού Έθνους ,που εντέχνως και σκοπίμως αποκρύπτονται από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.
    Κεντρικός ομιλητής ο Συνταγματάρχης εα Δημήτριος Βαλασίδης, Οικονομολόγος-Συγγραφέας, υιός του Μιλτιάδη Βαλασίδη μαχητού κατά των συμμοριτών. Χαιρετισμό θα απευθύνουν και ο αντιστράτηγος εα Ανάργυρος Σαρήπαπας , υιός του ηρωικού ανθυπολοχαγού των ΛΟΚ Κωνσταντίνου Σαρήπαπα που πολέμησε στον Γράμμο, ο Γιάννης Κουριαννίδης επίσης υιός τραυματισθέντος στον Γράμμο ανθυπολοχαγού και ο επ. καθηγητής του ΠΑΜΑΚ στην νεότερη ιστορία Νικόλαος Βασιλειάδης.
    Στις 30 Αυγούστου και ώρα 8 μμ σας περιμένουμε όλους και όλες να γιορτάσουμε την Νίκη του Έθνους και του Ελληνικού Λαού στην Θεσσαλονίκη.
    Καλούνται όλες οι συλλογικότητες να δώσουν το βροντερό παρών.
Διοργανωτές:
Ιερός Λόχος 2012
ENEΘ

1 σχόλιο: