Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΑΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΑΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67132.Τηλέφωνο/ FAX:25410 25425
Ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr
Ξάνθη, 23 Αυγ. 2017
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
    Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους – Ενώσεις, Επιχειρήσεις όπως και τα μεμονωμένα άτομα από την Ξάνθη αλλά και από άλλες περιοχές, που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας, της 2 Αυγ.2017, προσφέροντας οικονομική βοήθεια ή αγοράζοντας τον αναγκαίο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, γραφική ύλη και αθλητικό υλικό, για τις ανάγκες δύο (2) Σχολείων της Εθνικής Ελληνικής Ομογένειας στην ΚΟΡΥΤΣΑ, τα οποία και θα επιδώσουμε στο «9-τάξιο Ελληνικό Σχολείο ‘’ΟΜΗΡΟΣ’’ (Δημοτικό- Γυμνάσιο) ‘’ΠΛΑΤΩΝ’’ (ΛΥΚΕΙΟ), συνολικά με περισσότερους από 400 μαθητές, στην εκεί επίσκεψή μας, στις 26 Αυγ.2017.
    Οι ευγενικές προσφορές τους συντέλεσαν στο να εξασφαλιστούν όλα τα είδη στο σύνολό τους, όπως μας είχαν ενημερώσει οι Διευθυντές των Σχολείων για τις ανάγκες στων Σχολείων. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους :
Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.
Δήμος Ξάνθης.
Το Δ’Σ. Στρατού.
Το ΕΛ.Ι.ΣΜΕ. (Ελληνικό Ινστιτούτο Μελετών, από Αθήνα).
Την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομικών Ξάνθης.
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ξάνθης.
Τον ΣΕΑΝ ΞΑΝΘΗΣ (Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ).
Το Σύλλογο Κυπρίων Ξάνθης.
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.
Το Σύλλογο Συνταξιούχων του Δημοσίου  Ν. Ξάνθης.
Τους Ομογενείς από τον ΚΑΝΑΔΑ (Τορόντο), που μας διέθεσαν πολλή σημαντική οικονομική βοήθεια.
Τον επιχειρηματία (ΑΘΗΝΑ). κ. Χρήστο Καλαντζή,
Το Ζαχαροπλαστείο ‘’ Το Κάτι Άλλο’’.
Το Ζαχαροπλαστείο ‘’ ΤΖΟΥΚΑΣ’’.
κ. Ιωάννη Αγκόρτσα.
κ.Ευάγγελο Λιάμπα.
κ.Συμεών Γεωργαντέλη.
κ.Λεωνίδα Κωνσταντινίδη.
κ Μαργαρίτη Κερεστετζή
κ. Καζάκο Ιωάννη.
κ. Παντελή.Αθανασίου
    Θεωρούμε ότι, η ευγενική προσφορά τους συντελεί στη διατήρηση και ενδυνάμωση των δεσμών μας με την Ελληνική Εθνική Ομογένεια, αφού με τις συχνές επισκέψεις δείχνουμε έμπρακτα, εμείς που ζούμε στην Μητέρα Πατρίδα την Ελλάδα, ότι δεν τους ξεχνούμε και είμαστε στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας το σημαντικό Εθνικό έργο που επιτελούν, κρατώντας ζωντανό τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελληνικής Εθνικής Ομογένειας .
    Το προσεχές ταξίδι που θα πραγματοποιήσουμε, με αντίστοιχη δραστηριότητα στην Περιοχή της Εθνικής Ελληνικής Ομογένειας, όπου θα επισκεφθούμε το 9-τάξιο Ελληνικό Σχολείο ‘’ΟΜΗΡΟΣ’’ Δημοτικό- Γυμνάσιο) στην ΧΙΜΑΡΑ και το «9-τάξιο Ελληνοαλβανικό Σχολείο ‘’ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ‘’ της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου», είναι από 12-15 Οκτ.’17.(Με 2 λεωφορεία με αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ και από ΞΑΝΘΗ.   Πρόγραμμα και λεπτομέρειες ‘όπως στην ιστοσελίδα μας : www.eaasxanthis.gr).
Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
Με σεβασμό και εκτίμηση
Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος
(69371009100)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου