Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook για να ειδοποιούν για μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. και ελέγχους εφορίας!



Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook για να ειδοποιούν για μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. και ελέγχους εφορίας!
    Μια απλή όσο και απίστευτη πατέντα βρήκαν στα Χανιά για να αποφύγουν τα μπλόκα και τα αλκοτέστ της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τις εφόδους εφοριακών.
    Οι... αλληλέγγυοι δημιούργησαν σελίδα στο Facebook η οποία κοινοποιεί στα μέλη της την ακριβή τοποθεσία που στήνει «μπλόκα» η αστυνομία: Από αλκοτέστ και ελέγχους διερχόμενων παραβατών, μέχρι που «γράφουν» για τροχονομικές παραβάσεις και που βρίσκονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ απλά για περιπολία.
    Διερχόμενοι οδηγοί ενημερώνουν μέσω μηνύματος την σελίδα και αυτό ανακοινώνεται στους υπόλοιπους.
    Οπως αναφέρει το zarpanwews μάλιστα, τα σχόλια δεν περιορίζονται απλά στην ενημέρωση… βγάζουν και φωτογραφίες για να… απαθανατίσουν τη στιγμή και να γίνει το πάθημα του ενός, μάθημα στους άλλους.
    Φυσικά και το δαιμόνιο μυαλό των δημιουργών της σελίδας δεν έμεινε μόνο στους ελέγχους της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, το «ραπόρτο» δίνεται και για τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές.
    Αν και οι δαιμόνιοι Χανιώτες επιχειρηματίες έχουν ήδη κάνει το… «κουμάντο» τους, όσον αφορά στην ενημέρωση για έκτακτους οικονομικούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες: Εχουν φτιάξει και εκείνοι μια ομάδα σε έτερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπου ενημερώνονταν με μηνύματα για το που βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.
    Πως γίνεται αυτό; Αφού ο καταστηματάρχης που του έκαναν έλεγχο, έστελνε απευθείας μήνυμα στην ομάδα και ενημέρωνε όλους τους υπόλοιπους.
Δείτε τις αναρτήσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου