Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

«Έφυγε» ο Τάκης Μανώλας



«Έφυγε» ο Τάκης Μανώλας
Μεγάλο πένθος για τον ΗΡΑΚΛΗ.
    Σε πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Τάκη Μανώλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.
    Ο εκλιπών υπήρξε παίκτης και προπονητής σε ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με τον Ηρακλή, τον Εθνικό και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εκφράζοντας την οδύνη τους για την απώλειά του.
    Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
     «Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. Ηρακλής εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάκη Μανώλα, που “έφυγε” από κοντά μας. Ο Τάκης Μανώλας φόρεσε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ τη δεκαετία του 60 και του 70 και την τίμησε με το παραπάνω. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στις 13.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στον Πειραιά. Ο Τάκης Μανώλας γεννήθηκε το 1945 και έπαιξε από την περίοδο 1962-63 ως την περίοδο 1977-78».
    Η ανακοίνωση του Εθνικού
    «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Τάκη Μανώλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο αείμνηστος αθλητής και προπονητής του ΕΘΝΙΚΟΥ, πρωταγωνίστησε στην ομάδα μας την περίοδο 1975-1980. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
    Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ
    «Ο Δημήτρης (Tάκης ) Μανώλας, παλιός αθλητής του Ηρακλή του Εθνικού και του Θεμιστοκλή Κερατσινίου, έφυγε από κοντά μας σήμερα (χθες 03/08) εντελώς ξαφνικά από καρδιακή προσβολή. Ο Δημήτρης Μανώλας ήταν διεθνής πολλές φορές με την Ενόπλων και διετέλεσε προπονητής σε Πανελλήνιο, Εθνικό Φοίνικα Πειραιά, Φοίνικα Αγ. Σοφίας, Aναπτυξιακή κοριτσιών ΕΣΚΑΝΑ και στον Αστέρα Αγ. Δημ. Η ΕΣΚΑΝΑ τον είχε τιμήσει πριν μερικά χρόνια σαν προπονητή στο All Star Game γυναικών που είχε γίνει στο Κερατσίνι. Η κηδεία θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στις 13.00 στην Ανάσταση του Πειραιά . O πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου